MAINOS

Tyylikäs julkisivu + tehokas ilmanvaihto = VILPE

Talo

VILPE®-ilmanvaihto pidentää kodin rakenteiden ikää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

VILPE®-tuoteperheen modernit ja innovatiiviset ilmanvaihdon päätelaitteet antavat kotisi julkisivulle uuden, yhtenäisen ilmeen ja ehkäisevät kosteusvaurioita sekä terveydelle vaarallisen radonin kertymistä rakennukseen. VILPE® ylläpitää läheistesi terveyttä ja pidentää kotisi rakenteiden ikää. 

VILPE® ROSS -tuuletuspaalu  tuulettaa kotisi ryömintätilan tehokkaasti. Se soveltuu myös kellaritilojen, saunan, takan ja ilmanvaihtokoneen ilmanottoventtiiliksi tai koneellisen poistoilmajärjestelmän tuloilmakanavaksi. Tuuletuspaalun viimeistelty muotoilu estää haitallisen ilmalukon muodostumisen kuten myös roskien, lumen ja pieneläinten pääsyn ryömintätilaan.

VILPE®-monitoimisäleikön  erinomainen ilmatekninen muotoilu mahdollistaa markkinoiden pienimmän painehäviön. Monitoimisäleikkö toimii sekä tulo- että poistoilmasäleikkönä ja soveltuu sekä koneelliseen että painovoimaiseen ilmanvaihtoon. 

Helposti tee-se-itse -periaatteella asennettavaa  VILPE® ROSS -tuuletuspaalua on saatavissa kolme eri kokoa: 125, 160 ja 200 mm. Voit valita kotisi julkisivuun sopivan värin kuudesta upeasta vaihtoehdosta. 

VILPE®-monitoimisäleikön, kuten kaikkien VILPE®-tuotteiden viimeistelty muotokieli ja laatu ovat tulosta yli 40 vuoden tuotekehityksestä. Helposti tee-se-itse -periaatteella asennettavaa VILPE® ROSS -tuuletuspaalua on saatavissa kolme eri kokoa: 125, 160 ja 200 mm. Voit valita kotisi julkisivuun sopivan värin kuudesta upeasta vaihtoehdosta. 

Lisätietoja:

SK Tuote Oy / VILPE®

www.vilpe.com/fi

Lähde: Cision News, teksti: Maija-Liisa Saksa 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilmanvaihto ilmanvaihtojärjestelmä ilmanvaihtoputkisto ilmanvaihtotuotteet ilmanvaihtoventtiili