MAINOS

Uhtua kelopaneeli Rakenna & remontoi messuilla Vantaan Myyrmäessä

Sisustus

Kelopaneeli on uusi tapa rakentaa aidon kelohirsiseinän näköistä pintaa. Kätevän ponttirakenteen ansiosta kelopaneeli on erittäin helppo ja nopea asentaa. Uhtua Design -tuotemerkin alla kelosta jatkojalostetaan design-huonekaluja, sisustuslevyjä, sisäsaunoja ja kylpytynnyreitä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pientä pintaremonttia-ohjelmasta tuttu sisustussunnitelija Eeva Hautala-Heikkilä on mukana omalla Sisustussuunnitelu E-design yrityksellään Myyrmäki hallissa Rakenna & Remontoi -messuilla 29-31.01.16 osastolla 3L. Eeva arvostaa vanhoja, aitoja materiaaleja, ja tämän vuoksi hän valitsi osaston seinille Uhtua kelopaneelin. Tule sinäkin tutustumaan kelopaneeliin ja saamaan Eevalta sisustusvinkkejä.

Uhtua kelopaneeli oli näyttävästi esillä 27-31.10. 2015 omalla osastollaan Kölnin Aquanale messuilla. Sauna- ja kylpyläalan ammattilaisille tarkoitetuilla messuilla kelopaneeli herätti ansaittua mielenkiintoa. Euroopassa ollaan entistä ennemmän kiinnostuneita aidoista luonnonmateriaaleista, ja sitähän vuosisatoja vanha kelo on. Messuilla solmittujen kontaktien avulla paneelia toimitetaan ympäri Eurooppaa ja sitä on esillä alan liikkeiden showroomeissa Kaliforniaa myöten.

Lisätietoja:

Huliswood Oy

www.huliswood.fi

Rakenna & remontoi -messut

www.rrmessut.fi

sisustussuunnittelija Eeva Hautala-Heikkilä

www.sisustusedesign.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.