MAINOS

Ulkokalusteet uudistuivat – Retro-ulkokalustemalliston uudet sävyt

Piha

Klassista muotoilua ja korkeatasoisia materiaaleja edustava Westanqvarn uudistaa Retro-ulkokalustemallistonsa. Yritys on kotimainen ulkokalustevalmistaja, joka edustaa vankkaa käsityötaitoa ja ekologisuutta ja tarjoaa kaunista ja kestävää pihaan, puutarhaan ja terassille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Ulkokalusteet eivät ole vain pöytä ja tuolit sen ympärillä. Oikeilla valinnoilla voi ulkotilaan luoda itselleen kodin lempipaikan, jossa viihtyy ympäri vuoden. Kestävyys ja käytännöllisyys ovat tekijöitä, joissa laatuun kannattaa panostaa. Sisustajan silmää miellyttää tänä vuonna neutraali sävymaailma värikkäiden luonnonvärien ympäröimänä.

Klassisista ja ajattomista ulkokalusteistaan tunnettu kotimainen Westanqvarn uudistaa Retro-mallistonsa värivaihtoehtoja uusilla sävyillä. Perinteinen, 1950-luvun inspiroima Retro-sarja on kattava kokonaisuus helppohoitoisia, pitkäikäisiä sekä kokoontaitetavia terassikalusteita, joissa on todella mukava istua, seurustellessa, ruokaillessa tai vaikka levähtäessä. Uudet sävyt ovat ruskehtava Sora, tummanharmaa Turve, graniitinharmaa Kivi, vaaleanharmaa Kaste ja luonnonvalkoinen Tuohi. Edellä mainittujen sävyjen lisäksi voi valita myös oman värin tai tilata kalusteet puuvalmiina.

Sarjaa täydentää myös uusi 80×80 cm Retro-pöytä, jota on saatavilla kaikissa sävyissä.

Kuten myös muut Westanqvarn-ulkokalusteet, Retro-sarja valmistetaan parhaasta, tarkkaan valikoidusta lähipuusta. Hidaskasvuinen sekä oksaton sydänpuumänty soveltuu erityisen hyvin ulkokalusteisiin. Ulkokalusteet käsitellään kestävällä ja hengittävällä puuöljyllä, joka tunkeutuu puun huokosiin. Tämä tekee ulkokalusteista erittäin pitkäikäisiä sekä helposti huollettavia.

Pultit ja ruuvit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ulkokalusteet taittuvat tilaa säästävään säilytykseen ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.

Kaikki ulkokalustemallistot ovat nähtävillä Westanqvarnin kotisivuilla ja niitä voi tilata suoraan verkkokaupasta. Westanqvarn toimii myös mm. laadukkaiden ruotsalaisten Grythyttan-ulkokalusteiden maahantuojana.

Westanqvarn Oy, www.westanqvarn.fi

Westanqvarn Osakeyhtiö, (perustettu 2003) on erikoistunut laatu-ulkokalusteiden suunnitteluun, valmistukseen, maahantuontiin sekä myyntiin. Valikoimaan kuuluvat mm. kotimaiset omalla puusepäntehtaallamme valmistetut perinteiset puutarhakalusteet, klassiset design terassikalusteet, korkealaatuiset puistokalusteet, istutusastiat, roska-astiat, pyörätelineet sekä tarvikkeet tunnetuilta pohjoismaisilta valmistajilta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Retro-pöytä Retro-tuoli terassikalusteet ulkokalusteet Westanqvarn