Unidrainin linjalattiakaivo nyt myös värillisenä

Kylpyhuone

Unidrain lisää kylpyhuoneiden sisustuksen laatua tuomalla linjalattiakaivoonsa värejä: messingin, kuparin, kiillotetun teräksen ja mustan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

 Värillinen linjalattiakaivo viimeistelee kylpyhuoneen sisustuksen.

Tanskalainen designyritys Unidrain esitteli vuonna 2003 innovatiivisen linjalattiakaivon, jossa yhdistyvät muotoilu ja toimivuus. Linjalattiakaivot tekevät kylpyhuoneista modernimpia ja pienentävät vesivahinkojen riskiä.

Unidrainin lattiakaivoissa on patentoidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut seinä- ja lattialaipat, jotka pitävät veden poissa kosteusherkistä rakenteista.

– Kylpyhuone ei ole enää kliinisen valkoinen tila, jonka pitää näyttää mahdollisimman puhtaalta. Kylpyhuonekin ilmentää nykyisin käyttäjänsä persoonallisuutta keittiön ja olohuoneen tapaan. Kylpyhuone liitetään ylellisyyteen sekä hyvinvointiin, ja siellä vietetään myös hieman omaa aikaa,  toimitusjohtaja Thomas Granberg Unidrain Oy:stä toteaa.

Unidrainin linjalattiakaivot viimeistelevät kylpyhuoneen sisustuksen entistä tyylikkäämmin, kun niihin on valittavissa neljä väriä: messinki, kupari, kiillotettu teräs ja musta.

Lattiakaivot osa sisustusta

Persoonalliset ratkaisut ovat tuoneet kylpyhuoneisiin myös luonnonmateriaaleja, kuten puuta, marmoria ja liuskekiviä. Myös hanoja on nykyisin saatavana monissa eri väreissä. Tämä on lisännyt sävyltään muuhun sisustukseen sopivien lattiakaivojen kysyntää.

Unidrainin värilliset lattiakaivot ovat vastaus suunnittelijoiden, rakennuttajien ja asukkaiden toiveisiin. Uusi mallisto on nimeltään HighLine Colour.

– Värivaihtoehdot tuovat kylpyhuoneen sisustukseen paljon uusia mahdollisuuksia. Messinki ja kupari sopivat lämpimään ja luonnolliseen tyyliin, kun taas kylmä kiillotettu teräs ja mattamusta sopivat minimalistiseen tyyliin. Arkkitehdit pyrkivät jatkuvasti haistelemaan uusia trendejä ja tyylejä. Nyt heillä on mahdollisuus suunnitella kylpyhuone, jossa kaikki palaset sopivat täydellisesti yhteen, Unidrain A/S:n toimitusjohtaja Peter Secher sanoo.

Lisävarusteet täydentävät kokonaisuuden

Uuden värimalliston lanseerauksen yhteydessä Unidrain tuo markkinoille myös valikoiman kylpyhuoneen lisävarusteita, kuten pyyhetangon, WC-paperitelineen ja WC-harjan. Ne edustavat tuttua minimalistista, skandinaavista muotoilua. Lisävarusteet ovat saatavilla kaikissa uusissa väreissä sekä Unidrainin tuttuna ruostumattomana teräksenä. 

– Otimme kylpyhuoneeseen 360 asteen näkökulman ja pengoimme jokaisen yksityiskohdan läpikotaisin, jotta saisimme aikaan kokonaisuudessaan tyylipuhtaan sisustuksen. Unidrainin lisävarustesarja tarjoaa yhteensopivat kylpyhuoneen sisustustuotteet lattiakaivojen väreissä.

Unidrainin värikkäät HighLine Colour -linjalattiakaivot esitellään Architect@Work-messuilla Tukholmassa 5.-6.4.2017.

Lisätietoja:

Unidrain Oy

www.unidrain.fi

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kylpyhuone lattiakaivo linjalattiakaivo suihku suihkunurkkaus unidrain viemäröinti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: