MAINOS

Uudella kalkkispraymaalilla vanhat tavarat uusiokäyttöön

Sisustus

Kuuma puheenaihe, kierrätys ja vanhan uusiminen sai meidät kehittämään kalkkimaalin, jolla vanhakin nuortuu. Toisen roska on toisen aarre sanonta pitää paikkansa, kun haluamme uudistaa vanhan kalusteen uusiokäyttöön maalaamalla sen innolla odotetulla kalkkispraymaalilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

@sisustusintoilua-nimistä Instagram tiliä pitävä Henna Marttinen koki mieluisan yllätyksen, kun Mastonilta ehdotettiin yhteistyötä testikäyttäjäksi kalkkimaalille ennen tuotteen lanseeraamista.

– Ehdottomasti olen kiinnostunut! Jään odottelemaan, riemuitsi Henna.

@sisustusintoilun-sivulla olevat seesteiset skandinaavisen tyylin kuvat kiinnittivät huomiomme erittäin positiivisesti ja näimme mahdollisuuden yhteistyöhön, kertoo Jonna Modev Maston Oy markkinoinnista. Pidämme arvossa aitoja käyttäjäkokemuksia ja ehdottomasti tämä on oikea tapa saada niitä.

– Kalkkimaalin peittävyys oli erittäin hyvä ja alkuperäiset tummatkin sävyt peittyivät hyvin. Sävyvaihtoehdot olivat kauniin luonnollisen sävyisiä, samettisia. Miellyttävä, helppo ja nopea työstää verrattuna perinteiseen pensselillä levitettävään kalkkimaaliin ja jälki myös tasaisempaa, luonnehtii Henna Marttinen.

Furniture Chalk nimeä kantava kalkkispraymaali on otettu suurella innolla ja odotuksella vastaan niin jälleenmyyjien kuin kuluttajien keskuudessa. Maston Oy myyntijohtaja Jyri Arponen luonnehtii maalia sisustustrendien suureksi hitiksi.

– Pinnan voi jättää silkkisen tasaiseksi tai hioa kulutetun näköiseksi tehostamaan vanhahtavaa tyylisuuntaa, kertoo Jyri tehtaalta.

Toivotut murretut värit, trendikäs ja tyylikäs, erittäin mattapintainen viimeistely, yhdistettynä Maston spraymaalien tunnettuun huippulaatuun tekee maalaamisesta helppoa ja herättää sekä vanhat että uudet kalusteet uuteen eloon. Ihanat Furniture Chalk spraymaalit jälleenmyyjiltä vuoden 2021 alussa.

Maston Oy, maston.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kalkkimaali kalkkispraymaali Maston spramaali spray