MAINOS

Uudella raivausterällä varustettu STIHL FS 561 -raivaussaha

Piha

STIHL lanseeraa nyt Pohjoismaissa uuden FS 561 -raivaussahan, joka on optimaalinen ammattilaissaha metsänraivaukseen. FS 561 on varustettu uudella, entistä nopeammalla WoodCut 250-26 -raivausterällä. Parannetun tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta työ sujuu nopeasti ja entistä ergonomisemmin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

↑ Uudessa STIHL FS 561 -raivaussahassa on parannettu tärinänvaimennusjärjestelmä ergonomisempaa käyttöä varten. Kuva: STIHL

Ammattilaisille kehitetty STIHL FS 561 -raivaussaha sopii erinomaisesti harvennukseen ja erityisesti jäljelle jääneiden, halkaisijaltaan paksujen runkojen ja kantojen raivaukseen. Uuden talttahampaisen STIHL WoodCut 250-26 -raivausterän ansiosta raivaussahassa on STIHL tuoteryhmän suurin leikkuupään halkaisija. FS 561 -raivaussahan raivausterässä on 26 hammasta ja sen halkaisija on 250 mm. Se nopeuttaa hakkuuta ja mahdollistaa halkaisijaltaan suurten puiden käsittelyn.

↑ Uuden talttahampaisen STIHL WoodCut 250-26 -raivausterän ansiosta on raivaussahalla suurin leikkuupään halkaisija STIHL tuoteryhmässä. Kuva: STIHL

FS 561 -raivaussahassa on tärinänvaimennusjärjestelmä, joka alentaa tärinätasoa uusien materiaali- ja rakennemuutosten ansiosta.

– Uuden ja suuren raivausteränsä ansiosta STIHL FS 561 sopii erittäin hyvin ammattimaiseen metsänraivaukseen. Sen ominaisuudet tekevät käytöstä nopeampaa ja ergonomisempaa. Parannettu tärinänvaimennusjärjestelmä vähentää tärinää yli 30 prosenttia alhaisemmilla kierrosnopeuksilla, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

Mallissa on muun muassa uusi kulmavaihde ja terän suojus sekä Ergo Start- ja M-Tronic 3.0 -toiminnot, jotka helpottavat käynnistystä ja kalibrointia sekä varmistavat optimaalisen suorituskyvyn. Laitteessa on myös kaksi lisäaukkoa valjaiden koukuille. Valjaat parantavat tasapainoa erityisesti rinteissä työskenneltäessä.

STIHL FS 561 on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL tarjoaa laitteita ja tuotteita puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille ja ammattikäyttäjille akkukäyttöisiä puutarhakoneita, kuten robottiruohonleikkureita, pensasleikkureita ja ruohonleikkureita sekä painepesureita, moottorisahoja, raivaussahoja ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. STIHL on maailmanlaajuinen konserni, joka pyrkii edistämään kestävämpää tulevaisuutta, ja sen avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Konsernissa on noin 18 200 työntekijää. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys toimii Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

metsänraivaus raivaussaha raivausterä stihl