MAINOS

Uudenlainen linjalaser – RYOBI® 360° vihreä linjalaser

Talo

Uudet RYOBI® 360° -linjalaserit vihreällä lasertekniikalla, joka parantaa näkyvyyttä kaikilla seinillä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

RYOBI® 360° -linjalaserit

Kahden uuden RYOBI® 360° -linjalaserin ansiosta vaaitus kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa. Sekä vihreässä että punaisessa 360°-linjalaserissa on vaakasuuntainen 360°-viivalaser, jonka ansiosta laseria ei tarvitse asettaa joka seinälle erikseen, mikä säästää aikaa ja nopeuttaa ja tarkentaa työskentelyä.

Käyttäjä voi myös käyttää pystylinjaa ja poikkilinjaista laseria aktivoimalla kunkin yksittäisen linjan ON/OFF-painikkeella minkä tahansa sovelluksen tarpeisiin.

360° linjalasersovellukset

RYOBI® 360° -linjalaserit ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin. RYOBI® 360° -linjalaserit tarjoavat 0,5 mm/m tarkkuuden, olipa kyse sitten koristelistojen laitosta, ikkunan paikan katsomisesta tai hyllyjen ripustamisesta.

Vihreä lasertekniikka

RYOBI® 360°:n vihreässä laserissa [RB360GLL] käytetään vihreää lasertekniikkaa, joka parantaa laserlinjojen näkyvyyttä jopa nelinkertaisesti. Tämä parantaa laserlinjaa ja tarjoaa suuren 25 metrin käyttövälin, joka täyttää suurimmankin huoneen.

Punainen laser

RYOBILTA® löytyy myös 360°:n punainen laser [RB360RLL], jonka toiminta-alue on 20 metriä ja joka sopii ihanteellisesti suuriin tiloihin.

Kompakti muotoilu

Molemmissa 360°-linjalasereissa on kompakti kuljetusta ja hoitoa helpottava muotoilu ja niiden mukana toimitetaan pussi, jossa laserit ovat suojassa, kun ne eivät ole käytössä.. Molemmissa lasereissa on neljä AA-paristoa, ja ne voidaan kiinnittää mihin tahansa jalustaan tai RYOBI® -teleskooppivarteen [RBCLTP1] ¼” kierteen ansiosta.

Automaattinen itsevaaitus

Molemmissa 360° linjalasereissa on automaattinen itsevaaitustoiminto. Se varmistaa, että laserit ovat aina tasapainossa 2-4 sekunnissa. Laserin älykäs LED-valo osoittaa käyttäjälle, että laser on vaakatasossa ja poissa tasosta ja sulkee näin pois virhemahdollisuudet.

360° vihreä linjalasersarja – [RB360GLL-K]

360°:n vihreä laser on saatavana myös sarjana [RB360GLL-K], jossa on mukana 3,2 metrin teleskooppivarsi [RBCLTP1], puristin tankoon, kumipintainen kattokiinnike ja laserkiinnike. Teleskooppivarren ansiosta laseria on helppo käyttää missä tahansa asunnon korkeudessa.

  RB360GLL RB360RLL
Paristot sisällä Kyllä Kyllä
Työalue 25 m 20 m
Laserlinjan väri vihreä punainen
Itsevaaitusaika 2-4 sekuntia 2-4 sekuntia
Itsevaaituskulma ±4° ±4°
Paino 0,5 kg 0,5 kg
     

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

laser lasermittalaite linjalaser linjalaserit Ryobi RYOBI® 360°