MAINOS

Uudet, hygieniset saumalaastit Sikalta

KylpyhuoneTalo

Oy Sika Finland Ab tuo markkinoille kaksi uutta saumalaastia, jotka sopivat hygieniavaatimuksiltaan myös vaativiin terveydenhuollon kohteisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SikaCeram® CleanGrout on sementtipohjainen saumalaasti 1-8 mm laattasaumoille. Tuote sisältää ainesosia, jotka aktiivisesti vastustavat homeen ja mikrobien kasvua. EN 13888 luokka CG2 WA. Tuote kestää kulutusta ja hylkii vettä. Laastilla on kirkkaat värit ja hieno lopullinen pinta, jolloin se on helppo pitää puhtaan. SikaCeram CleanGrout sopii monille erilaisille laattatyypeille. Laasti voidaan veden sijaan sekoittaa SikaLatex –lisäaineen kanssa, jolloin saumalaastista saadaan joustava ja rakenteeltaan entistä tiiviimpi. Joissain tapauksissa sekoitusveden laatu on muuttanut saumalaastin väriä, lisäaineen kanssa tätä ongelmaa ei ole. CleanGourt saumalaastia on saatavilla 10 eri väriä.

SikaCeram CleanGrout saumalaastia on käytetty Tampereen Yliopistollisen sairaalan laajennustöissä laatoitustöiden saumoissa yhdessä SCHÖNOX vesieristeiden ja kiinnityslaastien kanssa. Yhteensä laatoitettua pintaa kohteeseen tulee n. 10 000 m². Kohteen urakoitsija on Laattaneliö Ay ja omistaja SRV. Laajennuksen ensimmäinen vaihe on valmistunut ja otettiin käyttöön keväällä 2018.

SikaCeram® StarGrout on kaksikomponenttinen, epoksipohjainen saumalaasti. Valmiilla saumalla on sileä ja kiiltävä pinta. Epoksipohjainen laasti on ihanteellinen kohteisiin, joissa vaaditaan täydellistä puhtautta. Tuotetta voidaan käyttää myös kiinnityslaastina. Saumalaastina luokiteltu RG EN 13888 ja kiinnityslaastina luokiteltu R2 T EN 12004. Saumalaastiin voidaan sekoitusvaiheessa lisätä glitteriä. StarGrout saumalaastia on saatavilla 10 eri väriä, sekä 4 erilaista glitteriä.

Lisätietoja laasteista, värivalitsin sekä menekkilaskuri löytyvät www.sikaceram.com/fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kylpyhuone saumalaasti saumata saumaus Sika Sika Finland