MAINOS

Uudet innovatiiviset STIHL ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet puhelutoiminnolla jopa 16 laitteelle

MökkiPiha

Uudet STIHL ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet tarjoavat ammattilaisille korkean vaimennusarvon ja melunvaimennuksen. Äänenvaimennustoiminnon ja integroidun puhelujärjestelmän ansiosta käyttäjät kommunikoivat keskenään sujuvasti ja helposti. Puheluun voidaan yhdistää jopa 16 laitetta. Käyttäjät voivat yhdistää myös omat matkapuhelimensa sujuvuuden parantamiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Metsätöissä ja ammattimaisessa puunhoidossa koordinointi kollegojen kanssa on erittäin tärkeää, varsinkin turvallisen työympäristön saavuttamiseksi. Samalla ääntä vaimentavat kuulonsuojaimet ovat välttämättömät polttoainekäyttöisten laitteiden kanssa työskenteleville. Siksi STIHL lanseeraa ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet – innovaatio, joka täyttää tehokkaasti molemmat tarpeet.

– STIHL Advance ProCom on älykäs viestintäratkaisu, jonka ansiosta käyttäjät voivat puhua ja kuunnella samanaikaisesti ilman lisälaitteita. Kaikki tiimissä työskentelevät kommunikoivat työaikana turvallisesti ja kätevästi keskenään. Täydelliset kuulokkeet arboristeille sekä metsä- ja maanrakennustehtävissä työskenteleville, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

STIHL ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimissa on korkea vaimennusarvo (SNR 31) ja aktiivinen kohinanvaimennus, jotka suojaavat käyttäjää moottorin ääneltä ja mahdollistavat kommunikoinnin myös meluisissa ympäristöissä. Käyttöaika on litiumioniakun ansiosta vähintään 9 tuntia. Kuulonsuojaimissa on automaattinen virrankatkaisutoiminto, joka optimoi akun käytön.

Kuulonsuojaimissa on ergonomiset painikkeet, joita on helppo käyttää myös käsineiden kanssa. ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet ja akku ovat vedenkestäviä, joten niitä voi käyttää myös sateessa.

Joustava viestintäratkaisu, jossa on useita toimintoja

Käyttäjä voi yhdistää Bluetooth-toiminnon avulla kuulokkeisiin matkapuhelimen sekä soittaa puheluita ja kuunnella musiikkia. Kuulokkeissa on myös integroitu FM-radio, jossa on kanavahaku yhdellä painalluksella. Älykäs äänitoiminto varmistaa, että saapuva kommunikaatio priorisoidaan automaattisesti ennen FM-radiota tai suoratoistoa ja että käyttäjä kuulee sen. ADVANCE ProCOM -kuulonsuojaimet mahdollistavat jopa 16 laitteen yhdistämisen keskusteluun.

Kahden yhdistetyn laitteen välinen kantama voi olla jopa 600 metriä. Samalla jokaiset kuulokkeet toimivat signaalinvahvistimena ja laajentavat kokonaiskantamaa. Etäisyyshälytys varoittaa hyvissä ajoin, jotta yhteys kollegoihin säilyy. Innovatiiviset STIHL ADVANCE ProCOM -viestintäkuulonsuojaimet ovat saatavana sekä pääpannalla että kypäräkiinnityksellä.

STIHL ADVANCE ProCOM

Vaimennusarvo: SNR 31 (H: 36, M: 29, L: 21) (dB(A)
Liitännät: Bluetooth Low Energy (BLE) 4.1
Signaalin kantama Bluetoothin avulla älypuhelimeen: Jopa noin 15 m
Signaalin kantama Mesh Intercom™: Jopa noin 600 m
Liitettävien laitteiden enimmäismäärä: 16
IP-luokka: 64
Käyttölämpötila: -15 – +50 °C
Paino: 400 g
Latausvaihtoehto: USB-C
Akku: Li-Ion, käyttöaika 17 tuntia

 

Saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä marraskuusta 2021 alkaen.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL tarjoaa laitteita ja tuotteita puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille ja ammattikäyttäjille akkukäyttöisiä puutarhakoneita, kuten robottiruohonleikkureita, pensasleikkureita ja ruohonleikkureita sekä painepesureita, moottorisahoja, raivaussahoja ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. STIHL on maailmanlaajuinen konserni, joka pyrkii edistämään kestävämpää tulevaisuutta, ja sen avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Konsernissa on noin 18 200 työntekijää. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys toimii Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kuulonsuojaimet kuulonsuojain kuulosuojaimet kuulosuojain stihl