MAINOS

Uudet kierrätettävät ja kestävät vinyylilattiat

Sisustus

Vinyylilattioilla on helppo päivittää koti edullisesti ja nopeasti. Ja mikä parasta, vinyylilattioiden asennusjätteet voi kierrättää. Hukkamateriaali saa uuden elämän uusien tuotteiden muodossa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Iconik ja iQ -vinyylilattiat sopivat täydellisesti tiloihin, jotka ovat kovassa käytössä, kuten keittiöihin, eteisiin ja lastenhuoneisiin.
Vinyylilattiat ovat myös oiva valinta ensimmäiseen kotiin, etenkin jos käytettävissä oleva budjetti on rajallinen. Tarkettin vinyylilattiat ovat kauniita, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Ne tuntuvat jalan alla mukavan pehmeiltä ja väri- ja kuosivaihtoehdoissa on valinnanvaraa. Lattioiden asennusjätteet kierrätetään ja käytetään raaka-aineena uusien Tarkett-lattioiden tuotannossa. Tarkettin vinyylilattiat ovat hyviä sisäympäristölle. Ne ovat ftalaatittomia, pienipäästöisiä sekä M1-luokiteltuja.

Iconik. Tarkett on valmistanut vinyylilattioita 1940-luvulta lähtien, ja monista malleista on jo ehtinyt tulla ikonisia. Nyt näitä suosituimpia kuoseja saa Iconik-nimellä. Iconik-mallistossa on ajattomia ja erittäin luonnollisia puu-, kivi- ja retrokuvioita, sekä uusia, entistä rohkeampia kuoseja. Iconik-lattioilla uudistat kodin nopeasti ja vaivattomasti, koska ne ovat helppoja asentaa. Hinta alkaen 24,90 euroa/m2.

Tarkett iQ. iQ on merkki korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Se kertoo myös innovatiivisesta designista sekä uudesta tavasta nähdä vinyyli materiaalina. Valikoiman kuosit sopivat erinomaisesti designista kiinnostuneille, jotka samalla myös arvostavat kestävyyttä. Niissä on markkinoiden paras suoja jälkiä ja tahroja vastaan. Siksi ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi eteiseen ja keittiöön, joissa kulutus on yleensä kovinta. Malliston 10 väriä on valittu vahvaa sisustuksellisuutta tavoitellen. iQ-malliston lattiat ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä sekä M1-luokiteltuja. Hinta alkaen 49,90 euroa m2.

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiamateriaalit lattiamateriali Tarkett vinyyli vinyylikorkki vinyylilaatta vinyylilankku vinyylilattia