MAINOS

Uudet Lapetek LinoPin- ja RoundPin -hanat upeissa värivaihtoehdoissa

Keittiö

LAPETEK LinoPin- ja RoundPin -hanasarjoissa upeat värivaihtoehdot ja moderni muotoilu antavat mahdollisuuden erilaisten trendikkäiden hana-allasyhdistelmien käyttöön. Oli allas sitten musta, valkoinen tai messinki voidaan Pin-hanan vipuottimilla sovittaa hanan ilme altaan kanssa juuri halutuksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Hanojen klassinen muotokieli sulautuu tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön, mutta antaa myös mahdollisuuden leikitellä.

Hanan muotoilun suunnittelussa on harmonisen ilmeen lisäksi huomioitu myös käytännöllisyys. LinoPin- tai RoundPin-hanoja on mahdollista käyttää myös silloin, kun hana sijaitsee hyvin lähellä takaseinää. Vipuotin kääntyy koko säätöalueella ilman, että se kääntyisi hanan rungon taakse.

Kun allaspisteelle halutaan ripaus hohdetta, valitaan värillinen allas yhdessä messinki tai kupari Pin-hanan kanssa tai vaihtoehtoisesti voidaan valita täysin mattamusta Pin-hana mattamustan tai värillisen altaan pariksi. Messinki LinoPin- tai RoundPin-hanojen vipuottimien väri vastaa Lapetek Luna-X messinki- ja kuparialtaiden sävyä.

Lapetek, lapetek.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hana keittiöallas keittiön allas keittiönhana Lapetek Lapetek LinoPin Lapetek RoundPin