MAINOS

Ensiesittelyssä uudet NIBE S -sarjan lämpöpumput

Lämmitys

NIBE S -sarja tuo käyttäjälleen vielä entistäkin helpompaa ja sujuvampaa arkea. S-sarjan laitteissa on täysin uusi ohjausjärjestelmä, jota voidaan käyttää joko laitteen selkeältä kosketusnäytöltä tai etänä myUplink-sovelluksesta esim. älypuhelimella. Uusi opastava ohjaus neuvoo käyttäjäänsä laitteen käytössä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Yhdistä nettiin ja nauti

S-sarjassa on sisäänrakennettu Wifi, jonka ansiosta laitteen yhdistäminen nettiin käy käden käänteessä. Tämän jälkeen voidaan myUplinkista valvoa ja haluttaessa ohjata järjestelmää. Laite hakee automaattisesti ohjelmistopäivitykset ja huomioi jopa sääennusteen käyttäjän mukavuutta optimoidessaan. Käyttäjä voi ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien suhteen, tuodakseen lisää säästöä.

Monipuolisuutta tulevaisuuteen asti

NIBE S -sarjan monipuolisuus yllättää. Kun 90-luvulla lämpöpumpun ohjelmistossa oli parituhatta koodiriviä, mahtuu S-sarjaan rivejä jo 12,5 miljoonaa. Miksi? Jotta mitään mahdollisuuksia ei poissuljettaisi nyt eikä tulevaisuudessa. Jo nyt lämpöpumpun monipuolisuus tulee parhaiten esiin sen liitettävyydessä; NIBE S-sarjan laitteeseen voi liittää ilmanvaihdon, viilennyksen ja aurinkosähkön, joita kaikkia ohjataan yhdestä ohjauksesta – laitteen näytöltä tai myUplink-palvelusta. Mutta S-sarja on valmis myös tuleviin mahdollisuuksiin, kuten sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan tai puheohjaukseen, muutamina esimerkkeinä.

Kokemusten ja innovaatioiden fiksu yhdistelmä

NIBE S -sarjan maalämpöpumpuissa hyödynnetään hyväksi koettua ja luotettavaa kylmätekniikkaa. Tätä tekniikkaa ohjaa edistyksellinen uusi ohjaus, kaikkine sen tuomine hyötyineen ja mahdollisuuksineen. Kokonaisuus on molempien summa – NIBE S -sarja.

NIBE S -sarjan mallit

NIBE S -sarjassa on kaksi hyötysuhteeltaan huippuluokkaa olevaa invertteriohjattua maalämpöpumppua, NIBE S1255 ja S1155, kumpaakin kolmessa teholuokassa: 1,5-6 kW, 3-12 kW ja 4-16 kW.

Sisäyksikkö VVM S320 ohjaa NIBE Polar, Vento ja Split Box ilma-vesilämmitysjärjestelmiä.

R&R-messuilla on esillä maalämpöpumppu NIBE S1255 ja ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö NIBE VVM S320. NIBE S-sarja tulee myyntiin huhtikuussa 2020.

NIBE Energy Systems Oy, nibe.fi

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat. NIBE-konserni työllistää noin 16 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoimintayksikköä; NIBE Climate Solutions, NIBE Element ja NIBE Stoves. NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Sijaitsemme Vantaan Koivuhaassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lämpöpumppu lämpöpumput maalämpö maalämpöpumppu maalämpöpumput NIBE NIBE Energy Systems Oy NIBE S-sarja