Uudet punaiset SKIL-akkutyökalut tuovat ammattisähkötyökaluista tuttua teknologiaa harrastajien ulottuville

Talo

SKIL tuo kevään aikana kauppoihin kymmeniä uusia akku- ja verkkovirtakäyttöisiä sähkötyökaluja. Punaisesta väristä tunnistettavat työkalut on suunniteltu vastaamaan erityisesti vaativien harrastajien ja satunnaisiin ammattilaisten tarpeisiin. Punaisena lankana on tarjota laatutietoisille käyttäjille ammattityökalujen ominaisuuksia kuluttajahintaan – eli enemmän vastinetta rahalle. Uuden 18- volttisen vääntimen lisäksi valikoimaan tulee runsaasti uuden linjan akku- ja verkkovirtakäyttöisiä sähkötyökaluja, mm. akkupyörösaha sekä hiiliharjaton akkuporakone.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SKIL-uutuudet erottuvat edukseen

SKILin työkalut ovat perinteisesti olleet mustia. Uuden mallisarjan työkalut erottuvat selvästi sekä väriltään että muotoilultaan. Työkalujen hallitsevana värinä on voimakas punainen ja muotoilussa on panostettu käyttöergonomiaan. Teknisinä ominaisuuksina voidaan mainita mm. huippuunsa viritetty akkuteknologia sekä useat patentoidut käyttömukavuutta parantavat innovaatiot.

Enemmän laatua ja ominaisuuksia aktiivisille harrastajille

Uusi SKIL 3010 -akkuruuvinväännin tarjoaa harrastajaystävälliseen hintaan runsaasti ominaisuuksia: vääntimessä on ergonominen, pehmustettu kahva, kaksi vaihdetta ja 17-portainen vääntömentin säätö, selkeä akun lataustilan ilmaisin, työkohteen valaiseva LED-valo sekä metallinen pikaistukka automaattisella karalukituksella.

Keep CoolTM – jopa 25 % parempi akunkesto ja kaksi kertaa pidempi käyttöikä

SKILin patentoima Keep CoolTM -akkuteknologia säätelee tehokkaasti akkukennojen lämpötilaa ja estää ylikuumenemista. Tämä ammattikäyttöön suunnitelluista akkusähkötyökaluista tuttu teknologia parantaa akunkestoa jopa 25 % ja kaksinkertaistaa akun käyttöiän.

20V Max Energy Platform -akkujärjestelmä – enemmän laitteita yhdellä akulla

SKIL 3010 -akkuruuvinvääntimen mukana tulee kaksi “20V Max” (18 V) 2,5 Ah Keep CoolTM -litiumakkua. Järjestelmän akut ja laturit ovat täysin yhteensopivia kaikkien uusien punaisten SKIL-akkutyökalujen kesken. Työkalut ovat myynnissä valmiina setteinä akkuineen ja latureineen sekä pelkkinä laiterunkoina. Näin työkaluarsenaalin laajentaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Kolmen vuoden takuu sekä laitteilla että akuilla – ilman erillistä rekisteröintiä

SKIL myöntää kaikille uuden punaisen mallisarjan sähkötyökaluille sekä akuille kolmen vuoden takuun kuluttajakäytössä. Takuu ei edellytä kuluttajalta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Mikäli työkaluun tai akkuun tulee vikaa kolmen vuoden kuluessa ostopäivästä, se vaihdetaan liikkeessä uuteen. Suomessa uuden SKIL-tuotelinjan jakelijana toimii Motonet.

#SKILhelps – jo 6 miljoonaa tyytyväistä tee se itse -kävijää

SKIL avasi viime vuonna uudet verkkosivut (www.skil.fi) palvelemaan tee se itse -henkisiä harrastajia. Seikkaperäisiä nikkarointi- ja remonttivinkkejä ja -ohjeita 27 kielellä tarjoava sivusto on tavoittanut jo yli 6 miljoonaa kävijää eri puolilla maailmaa. Sivustolla on vaiheittaisia, kuvallisia ohjeita erilaisiin kodin remontti- ja rakennustöihin sekä puutarhatöihin. Ohjeiden aiheina on mm. kipsilevyseinän levyttäminen, kaappien asennus, seinien maalaaminen, taulutelevision kiinnittäminen seinään sekä terassin rakentaminen.

SKIL 3010 -akkuruuvinväännin/-porakone

 • Osa SKIL Energy Platformia: joustava akkujärjestelmä
 • Keep CoolTM -akkuteknologia merkitsee 25 % pitempää käyttöaikaa ja 2 kertaa pitempää käyttöikää
 • Kaksi vaihdetta: suuri kierrosluku poraukseen ja suuri vääntö vaativiin ruuvaustöihin
 • 13 mm:n metallinen yksiote-pikaistukka
 • Automaattinen karalukitus tarvikkeiden nopeaan ja helppoon vaihtamiseen
 • 17-asentoinen vääntömomentin säätö tarkkaan ruuvaamiseen ja lukitusasento poraukseen
 • Säädettävä nopeus hellävaraiseen aloitukseen ja tarkkaan hallintaan kaikissa tilanteissa
 • Eteen-/taaksepäin suunnan ilmaiseva LED-merkkivalo osoittaa mihin suuntaan työkalu pyörii
 • LED-valo varmistaa hyvän näkyvyyden työkohteeseen ja lisää työnteon mukavuutta huonoissa valaistusolosuhteissa
 • Akun lataustilan patentoitu ilmaisin näyttää havainnollisesti akun lataustilan
 • Hyvä käyttömukavuus ja hallittavuus ergonomisen muotoilun ja pehmustetun kahvan ansiosta
 • Kuljettamista helpottava vyöpidike

Myyntipakkauksen sisältö:

 • ‘20V Max’ (18 V) 2,5 Ah ‘Keep Cool’ -litiumioniakku (2x)
 • Laturi (3122 AA)
 • Kaksipäinen ruuvauskärki
 • Vyöpidike
 • Käyttöohje

Svh. 154,90 € (ALV 24 %)

Lähde: ePressi.com

SKIL on valmistanut innovatiivisia sähkötyökaluja jo vuodesta 1924. Sähkökäyttöisen pyörösahan keksimisestä alkunsa saanut yritys on kautta historiansa panostanut voimakkaasti tuotekehitykseen ja innovaatioon. Siirtyminen vuonna 2017 Chervon Groupin omistukseen toi SKILille merkittäviä lisäresursseja uusien tuotteiden kehittämiseen. Chervon tunnetaan maailmalla aktiivisesta tuotekehityksestä sekä ammattilaisten sähkötyökalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. SKILin Euroopan pääkonttori sijaitsee Bredassa, Alankomaissa. SKILin sähkötyökaluja myydään tällä hetkellä yli 50 maassa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akkujärjestelmä akkukäyttöinen akkuporakone akkuruuvinväännin akkutyökalu akkutyökalut shkötyökalut SKIL sähkötyökalu työkalu työkalut


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: