MAINOS

Uudet Siemens flexInduction-keittotasot – hyviä uutisia herkuttelijoille

Keittiö

Herkkusuiden unelmien keittiö on nyt totta. Uudistuneissa, älykkäillä ominaisuuksilla varustetuissa Siemens-induktiokeittotasoissa on mukautuvat keittoalueet, jotka antavat entistä joustavampia vaihtoehtoja kokkaamiselle. Voit siis huoletta toivottaa suuret illallisjuhlat ja uudet kulinaristiset seikkailut tervetulleiksi. FlexInduction-keittotasoilla keittoastioiden siirtely on helppoa ja älykkäiden ratkaisujen avulla pääset todella toteuttamaan itseäsi. Samalla säästät myös aikaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rakastatko tapaksia?

Elämä on täynnä yllätyksiä. Uusien flexInduction-keittotasojen älykkäiden toimintojen avulla voit joustavasti ottaa vastaan yllättävän lisävieraan ruokapöytään tai ilahduttaa vieraitasi useilla erilaisilla pienillä ruoka-annoksilla. flexMotion-ominaisuuden avulla saat lisää joustavuutta ruuanlaittoon, kun et joudu säätämään lämpötiloja siirtäessäsi kattilaa keittotasolla.

flexMotion – kuinka se toimii?

Kun siirrät ruuanvalmistusastian muutaman sekunnin sisällä keittoalueelta toiselle, sammuttaa taso käytössä olleet induktiokäämit ja tarjoaa käyttäjälle automaattisesti saman lämpöasetuksen uudella keittoalueella. Käyttäjällä on muutama sekunti aikaa vahvistaa, haluaako käyttää samaa lämpötilaa myös toisessa kohtaa keittotasoa. Valinta vahvistetaan yksinkertaisesti painamalla uuden keittoalueen valintanäppäintä. Kymmenen erilaisen tapas-annoksen loihtiminen ei ole enää ongelma.

Polttavan kuumaa

Paistinpannun paistolämpötilan säätely on ruuanvalmistuksen yleisimpiä haasteita. Älykkäällä fryingSensor Plus -teknologialla voit säätää lämpötilaa ilman, että poltat päreesi. fryingSensor Plus -paistosensori mittaa tarkasti pannun lämpötilan ja toivottu paistolämpötila myös pysyy tasaisena, paistat millä keittoalueella tahansa. Voit siis paistaa pannulla tarvitsematta huolehtia ruuan tai pannun palamista.

Vinkkejä ruoanvalmistukseen

  • Pilko ja mittaa kaikki ainekset ennen kuin aloitat – näin pystyt paremmin hallitsemaan ruoanvalmistusta ja säästät aikaa.
  • Maistele ruokaa samalla kun teet sitä, näin saat varmemmin parhaan lopputuloksen.
  • Ole rohkea ja kokeile erilaisia makuja. Vahvimpien mausteiden kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen. Muista, että voit asettaa mausteet tarjolle myös erikseen.
  • Induktiokeittotasot kuumenevat nopeasti, joten pysy kattiloiden ja pannujen lähettyvillä säätämässä lämpötilaa.
  • Ruokatrendit vaihtuvat nopeasti. Inspiroivien ruokablogien avulla pysyt kärryillä uusista tuulista. Mitäs jos tekisit tänään vietnamilaisia kevätrullia?

flexInduction -keittotasot

EX877LYE3E

flexInduction Plus, 90 cm

Uusi, kehittynyt keittotaso, jossa on neljä mukautuvaa keittoaluetta. Lisäksi kaksi lisäaluetta keittoalueiden välissä. flexMotion-toiminnon ansiosta voit siirrellä keittoastioita vapaasti: lämpötila-asetukset päivittyvät automaattisesti. fryingSensor Plus -paistosensorissa on viisi lämpötila-asetusta.

Suositushinta: 2 589,00 €. Myynnissä kesäkuusta 2016 alkaen

EX977LVC1E

iQ700 Induktiokeittotaso, 90 cm

Keittotaso, jossa on viisi induktiokeittoaluetta.

Suositushinta: 2 429,00 €.

EX275FXB1E

iQ700 induktiokeittotaso, 90 cm

Panorama-keittotaso 51 x 81 cm neljällä mukautuvalla keittoalueella, joita kumpaakin voi käyttää kahtena suurena keittoalueena

Suositushinta: 2089,00 €.

Lisätietoja:

BSH Kodinkoneet

www.siemens-home.fi

Siemens on johtavia kodinkonevalmistajia, ja se määrittelee maailmanlaajuisesti niin teknologian, innovaatioiden kuin muotoilun standardeja. Valikoimaan kuuluvat sekä vapaasti että kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet ja se kattaa ruuanvalmistamisen, pyykinpesun, kylmäsäilytyksen ja astioiden pesun. Valikoimaa täydentävät kahviautomaatit ja pölynimurit. Siemens yhdistetään kodinkoneissa innovaatioihin, muotoiluun, teknologiaan ja laatuun, jotka avaavat kuluttajille uusia inspiroivia mahdollisuuksia.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.