MAINOS

Uudistunut Sigma50 huuhtelupainike tuo kaarevaa eleganssia kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone

Seinä-wc:ssä ainoa asia, joka wc:n huuhtelutekniikasta jää näkyviin, on huuhtelupainike. Sen voi valita oman tyylinsä ja makunsa mukaan. Painikkeen voi myös vaihtaa jälkikäteen. Uudistuneen Geberit Sigma50 -huuhtelupainikkeen muotoilua on muutettu entistä keveämmäksi. Kapeana kaarena seinästä kohoavien painikkeiden hiotut reunat taittavat kauniisti valoa. Lisätoimintoina painikkeeseen voi liittää yövalon ja hajunpoiston.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suosittu Sigma50-huuhtelupainike on uudistunut entistä elegantimmaksi. Korkealaatuisen painikkeen perusta on tehty kestävästä ruiskuvaletusta sinkistä. Sen pintamateriaaliksi voi valita lasin, aidon liuskekiven, muovin tai metallin. Värivaihtoehtoja on kahdeksan: valkoinen, musta, kromi, harjattu teräs, tummanharmaa Mustang-liuskekivi, savulasi sekä hiekan tai umbran sävyinen lasi.

– Sigma50-painikkeesta on mahdollista saada myös yksilöllinen malli, jonka etulevyyn voi halutessaan painattaa itselleen mieluisan valokuvan tai muun kuva-aiheen. Yksilöitävän painikkeen voi yhtä hyvin päällystää omavalintaisella materiaalilla, esimerkiksi kylpyhuoneen seinälaatalla tai vaikka puulla. Mikä vain omaan kylpyhuoneeseen parhaiten sopii, vinkkaa Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Jos seinä-wc:n asennuselementtiin on tuotu sähkövalmius, huuhtelupainikkeeseen on mahdollista liittää DuoFresh-hajunpoistomoduuli. Se lisää huuhtelupainikkeen toimintoja. Hajunpoiston lisäksi moduulissa on mukavuusvalo, joka helpottaa wc:n käyttöä öiseen aikaan. Hajunpoistossa voi valita, käynnistyykö toiminto automaattisesti silloin, kun joku istuu wc-istuimelle vai silloin, kun se käynnistetään katkaisijasta.

– Hajunpoistomoduulissa on myös valmius raikastinpuikkojen käyttöön. Täyttöaukko jää huuhtelupainikkeen taakse. Sen kautta on helppo lisätä uusi raikastintikku parin viikon välein. Moduulin kouru ohjaa raikastintikun huuhtelusäiliöön juuri veden pinnan alapuolelle, missä se sulaa hitaasti. Huuhteluveteen lisätty raikastintikku varmistaa wc:n raikkaan tuoksun, Laakso kertoo.

Geberit Sigma50 -huuhtelupainikkeessa on vettä säästävä kaksoishuuhtelu. Siitä on saatavana omat mallinsa seinä-wc:lle ja urinaalille.

Tuotetiedot:

  • Geberit Sigma50-huuhtelupainike, suositushinta alkaen 227 €
  • Mitat: 24,6 x 16,4 cm
  • Pintamateriaalivaihtoehdot: valkoinen / musta muovi, harjattu teräs, kromi, savulasi, umbra lasi, hiekka lasi, mustang-liuskekivi tai yksilöllinen

Jälleenmyynti:

Hyvin varustellut kylpyhuone- ja LVI-liikkeet ja rautakaupat

Lisätietoja:

Geberit Oy

puh. 010 662 303

asiakaspalvelu@geberit.com

www.geberit.fi

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Geberit huuhtelupainike kylpyhuone seinä-wc Sigma50 wc