Uusi, ainutlaatuinen Ryobi® 18V oksaleikkuri

Piha

Ryobin ensimmäinen akkukäyttöinen oksaleikkuri nopeuttaa puutarhatöitä ja helpottaa leikkaamista etenkin vaikeapääsyisissä paikoissa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Korkeiden, varjostavien ja mahdollisesti vaarallisten oksien karsiminen voi olla hankalaa – ennen kaikkea vaikeapääsyisissä paikoissa. Ryobi® esittelee ylpeänä uuden 18V akkukäyttöisen oksaleikkurin, joka tekee puutarhanhoidosta helpompaa.

ONE+ oksaleikkuri on uusin lisäys ONE+ järjestelmään, jossa yksi ja sama akku toimii yli 70 puutarha- ja sähkötyökalun virranlähteenä. Kun olet saanut leikattua oksat, voit siirtää Lithium+-akun vaikkapa akkuporakoneeseen tai lehtipuhaltimeen.

ONE+ järjestelmä on tarjonnut laajan, yhdellä akulla toimivan puutarha- ja sähkötyökalujen valikoiman jo yli 20 vuoden ajan, vuodesta 1996 saakka. ONE+ järjestelmä onkin akkukäyttöisten järjestelmien ykkönen kuluttajien keskuudessa, ja sitä käyttävät miljoonat kodinkunnostajat ja perheet!

OLP1832B oksaleikkuri

Ryobi® tunnetaan käyttäjien tarpeisiin sopivien puutarhatyökalujen tarjoajana. Akkukäyttöinen oksaleikkuri onkin erinomainen lisäys työkaluvalikoimaan, sillä sen avulla leikkaaminen käy helposti myös vaikeissa paikoissa. 18V moottorin ja laadukkaiden ohileikkaavien terien leikkausvoima on 1,47 kN. Jopa 32 mm paksujen oksien leikkaaminen onnistuu nopeasti ja helposti.

OLP1832B oksaleikkuri on tehokas ja kevyt, se painaa vain 1,5 kg. Oksaleikkurissa on myös käyttömukavuutta parantava, päällystetty kahva.

Ryobin oksaleikkuri on alati laajenevan akkukäyttöisen ONE+ työkaluvalikoiman uusin tulokas. Akut ovat yhteensopivia kaikkien akkukäyttöiseen järjestelmään kuuluvien sähkö- ja puutarhatyökalujen kanssa. Voit laajentaa työkaluvalikoimaasi aina tarvittaessa. Et tarvitse erillisiä työkaluja omine akkuineen ja latureineen.

Ryobin työkalut on suunniteltu kestämään, ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa käyttäjien mielenrauhan.

Uskomaton leikkuuvoima ja fiksu akku: kaikki, mitä työn suorittamiseen vaaditaan.

Tekniset tiedot:

  • Teho: 18 V
  • Leikkuukapasiteetti: 32 mm
  • Pituus: 85 cm
  • Terän tyyppi: Ohileikkaava
  • Paino (ilman akkua): 1,5 kg
  • Tuotenumero: 5133002842
  • EAN-koodi: 4892210147967

Lisätietoja:

Techtronic Industries (TTI)

ryobitools.fi

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

oksa oksaleikkuri oksaleikkurit oksasakset puiden leikkaus Ryobi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: