Uusi, ainutlaatuinen ja toimintavarma kosketusvapaa hana Damixa Free

Kylpyhuone

Uusi vankkarakenteinen, kosketusvapaa hana Damixalta erottuu muista kosketusvapaista hanoista yksinkertaisen muotoilunsa takia. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana. Näiden ominaisuuksien johdosta se sopii erityisen hyvin julkisiin tiloihin kuten kouluihin, hoitolaitoksiin ja lentokentille, joissa hanat ovat kovassa käytössä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Damixa Free:n suunnittelun takana on Damixan oma tekninen suunnittelija Claus Rantzau. Suunnittelun keskiössä on ollut pitkäikäisyys ja puhtaanapito-ystävällisyys.

– Yksinkertainen design on suunnittelun lopputulos, kun haluttiin välttää tarpeettomia liitoksia ja kulmia, jonne helposti kertyy likaa. Sen lisäksi kaarevan pinnan ansiosta vesipisarat valuvat pois sen sijaan että jättävät hanan pintaan kalkkitahroja, Claus Rantzau kertoo.

Lämmönsäätö sijaitsee hanan sivussa ja altaan yläpuolella, jolloin se välttyy vesiroiskeilta. Hana on myös saatavilla etukäteen ohjelmoidulla lämmönsäädöllä sekä ilman kahvaa.

Hanan kaikki tekniikka on sijoitettu pöydän päälle joten esimerkiksi patterin vaihto on helppoa erikoistyökalun avulla. Hana toimitetaan patterin kera, mikä tarkoittaa että sitä ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan. Damixa Free on hyvin luotettava, hygieeninen, helppokäyttöinen ja säästää sekä vettä että energiaa. 

Faktoja Damixa Tronic- hanoista:

  • Patterikäyttöisyys tekee hanasta sekä luotettavan (mahdollinen virhe verkkovirrassa) että helpon asentaa.
  • Automaattinen hygieniahuuhtelu
  • Saatavilla lämmönsäätökahvalla tai ilman 
  • Tekniikka sijaitsee pöydän yläpuolella
  • Helppo asentaa
  • Patteri sijaitsee luukun takana hanan yläosassa. Luukku lukitaan erikoistyökalulla.

FM Mattsson Mora Group Ab harjoittaa vesikalusteiden valmistusta, myyntiä ja tuotekehittelyä tuotemerkkeinään FM Mattsson, Mora Armatur ja Damixa. Pohjoismaat ovat konsernin päämarkkina-alue. 

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hana hanat kylpyhuoneen hana pesuallashana vesihana vesihanat älyhana


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: