MAINOS

Uusi akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha erinomaisella suorituskyvyllä

Yleinen

DEWALTin uusi akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha on yhtä tehokas kuin johdollisetkin mallit. Saha sopii täydellisesti kirvesmiehille, sisustuspuusepille ja kaikkiin tarkkuutta vaativiin töihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

DEWALT tuo nyt markkinoille ensimmäisen akkukäyttöisen katkaisu- ja jiirisahansa XR-mallistoonsa, joka edustaa korkeinta mahdollista laatua. Uusi akkukäyttöinen katkai-su- ja jiirisaha on sarjansa pienin ja hyvin kompakti – se painaa vain 11,5 kiloa. Suorituskyky on erinomainen aikaisempiin akkumalleihin verrattuna. Katkaisu- ja jiirisaha mahdollistaa saman tarkan ja täsmällisen tarkkuussahauksen kuin vastaavat johdolliset tuotteet. Tämä on DEWALTin ainutlaatuisen XPS-varjolinjailmaisimen ansiota. Se on tekniikka, joka valaisee työkohteen LED-valolla. Terän varjo näyttää sahauslinjan, joka siten pysyy aina tarkkana.

DCS365 18 V XR on luokkansa pienin, hyvin kompakti ja se painaa vain 11,5 kiloa. Jiirisaha täyttää monen käyttäjän vaatimukset kannettavasta, monipuolisesta ammattilais-tason koneesta, jonka on oltava tehokas ja kestettävä vaativissa olosuhteissa. Sen on kuitenkin oltava myös kevyt ja helppo kuljettaa eri työskentelypaikkojen välillä. Alumiininen sahauspöytä, rajoitin ja sivukahvat on suunniteltu niin, että ne tarjoavat mahdollisimman hyvän vakauden. Lisäksi kaksi pidintä antaa mahdollisimman hyvän tuen isoja levy-osia sahattaessa. Uusi DCS365 18 V XR sopii erinomaisesti esimerkiksi kirvesmiehille, sisustuspuusepille ja kaikille, joiden työ edellyttää viimeistelyä ja tarkkuutta.

Iso etu uudessa sahassa on myös se, että siinä on sama vahvan työkalun tuntu kuin johdollisessakin laitteessa. Leikkauskapasiteetti on iso, 250 mm x 50 mm, ja terä-nopeus on jopa 3 750 kierrosta minuutissa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdellä latauksella teet noin 200 katkaisua (5 Ah:n litiumioniakulla) 45 x 90 mm puutavarasta. Se riittää koko työpäiväksi ja tuottavuus saadaan maksimoitua. Uuden jiiri-järjestelmän ansiosta kiinteät jiirikulmat on helppo asettaa nopeasti oikealle ja vasemmalle asteikolla 0-48°. Esisäädetyt vakiokulmat ovat 0°, 15°, 22,5°, 30° ja 45°.

Mukana toimitetaan pölypussi ja liitäntä Airlock-pölynimurointijärjestelmään, joka suojaa käyttäjää ja konetta pölyhiukkasilta. Uutta akkukäyttöistä katkaisu- ja jiirisahaa on saatavana 4 Ah:n akuilla ja latauslaitteella (M2-malli) ja runkoversiona (N-malli) ilman akkuja ja laturia, jolloin voi hyödyntää jo mahdollisesti
olemassa olevia saman XR-sarjan Li-Ion –akkuja.

Hinnat DCS365M2 699 € ja DCS365N 499 €, sisältäen alv:n 24 %.

Lisätietoja:

www.dewalt.fi

Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja. DEWALT-tuotemerkki on osa konsernia ja tarjoaa sähkötyökaluja ammattilaiskäyttäjille. Kaikkien tuotteiden markkinoille tuonti perustuu kattavaan tutkimukseen ja ammattilaiskäyttäjien haastatteluihin. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät käyttäjien vaatimukset.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.