MAINOS

Uusi akkukäyttöinen ruohonleikkuri leikkaa pitkään

Piha

Husqvarna LC 141Li on uusi työnnettävä akkukäyttöinen ruohonleikkuri, joka leikkaa yhdellä latauksella noin 450 neliömetrin kokoisen alueen. Ketterä ja hiljainen LC 141Li leikkaa ruohon ilman bensiiniä ja suoria pakokaasupäästöjä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

LC 141Li:ssä on energiaa säästävä savETM-toiminto, joka pidentää leikkuuajan mahdollisimman pitkäksi. Laitteen voi käynnistää ja pysäyttää helposti nappia painamalla. LC 141Li:n leikkuuleveys on 41 cm, ja sen leikkuukorkeus voidaan säätää keskitetysti yhdellä vivulla. Työkaluja tai muita apuvälineitä ei tarvita.

LC 141Li akkukäyttöinen ruohonleikkuri on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, joka on erittäin tehokas, vaikka akku ei olisikaan täyteen ladattu. Ruohonleikkuri ei hidasta tai menetä tehoaan edes paksussa ja korkeassa ruohikossa. LC 141Li on suunniteltu niin, että sen kierrosluku kasvaa 3 000:sta 3700:aan minuutissa, mikä varmistaa sen, että leikkurin suorituskyky on mahdollisimman hyvä vaikeissakin olosuhteissa.

Ergonomisen työntöaisan ansiosta LC 141Li sopii kaikenlaisille käyttäjille. Työntöaisan korkeutta voidaan säätää, mikä parantaa käyttömukavuutta. Leikkurin säilytys ja kuljetus on myös helppoa, koska aisan voi taittaa. Lisäksi siinä on käynnistyspainikkeella varustettu näyttö, josta myös näkee, paljonko akun varausta on jäljellä.
Hinta 469 euroa, ilman akkua ja laturia.

H310-1193

Lisätietoja:

Husqvarna Oy

www.husqvarna.fi

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Husqvarnan pääkonttori on Tukholmassa, ja yritys on noteerattu Tukholman pörssissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.