MAINOS

Uusi älykäs Samsung Jet Bot 90 AI+ -robotti-imuri nostaa kodin siivouksen rimaa 

Sisustus

Samsung Jet Bot 90 AI+ on maailman ensimmäinen robotti-imuri, jossa on aktiivinen 3D-stereosensori ja Intel AI -tekoäly entistä tarkempaa ja tehokkaampaa puhdistusta varten. Laite on saatavilla Suomessa tämän kesän aikana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Samsung on tuonut markkinoille uuden Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin, joka ensiesiteltiin vuoden 2021 CES-tapahtumassa. Uusi robotti-imuri edustaa Samsungin johtavaa innovointiosaamista kodin puhtaanapidon ratkaisuissa. Tuote lanseerataan Suomessa kuluvan kesän aikana.

– Jet Bot 90 AI+ on osoitus Samsungin omistautumisesta älykkäiden ja suorituskykyisten, eri tarpeisiin mukautuvien kodinkoneiden kehittämiseksi, kertoo Rikard Fornbäck, Samsungin Pohjoismaiden koulutus -ja viestintäasiantuntija.

– Olemme iloisia voidessamme esitellä robotti-imurin, jossa on yksi markkinoiden tarkimmista kohteentunnistusteknologioista. Tekoälyavusteisella Jet Botilla kuluttajat voivat nyt pitää kotinsa siistinä älykkäällä ja tehokkaalla tavalla, joka tekee siivouksesta yksilöllisempää ja mukavampaa, Fornbäck jatkaa.

Maailmanluokan kohteentunnistusteknologia ja tekoälyohjaus

Jet Bot 90 AI+ on maailman ensimmäinen aktiivisella 3D-stereosensorilla varustettu robotti-imuri, joka skannaa laajan alueen[1] välttääkseen pienikokoisia, vaikeasti havaittavia esineitä lattialla. Robotti-imurin 3D-syvyyskamera – joka vastaa yhteensä 256 000 etäisyyssensoria – kykenee tunnistamaan jopa noin 1 senttimetrin kokoisia[2] esineitä. Tämä uraauurtava kohteentunnistus ennaltaehkäisee laitteen juuttumista pieniin esteisiin puhdistuksen aikana.

Jet Bot 90 AI+ on myös maailman ensimmäinen robotti-imuri, jossa Intel AI -tekoäly ohjaa Jet AI -tunnistusteknologiaa. Älykäs ratkaisu mahdollistaa merkittävästi paremman tarkkuuden tunnistamalla sekä lattialla olevat esineet että kodinkoneet ja huonekalut[3]. Tekoälyn ansiosta laite siistii pinnat tarkasti esimerkiksi lasten lelujen ympäriltä, säilyttäen samalla turvallisen etäisyyden posliinivaasin[4] tapaisiin herkästi särkyviin esineisiin. Lisäksi laite kykenee luokittelemaan vaarallisia kohteita, kuten lemmikkieläinten jätöksiä, lasitavaroita ja sähköjohtoja, voidakseen välttää niitä.

Robotti-imurissa on LiDAR-sensori, jonka avulla se laskee tarkasti sijaintinsa ja optimoi siivousreitin skannaamalla toistuvasti imuroitavaa huonetta[5]. Tämän ansiosta laite toimii tehokkaasti myös pimeissä tiloissa, kuten heikosti valaistuissa huoneissa ja huonekalujen alla, mikä maksimoi imuroitavan pinta-alan[6] ja minimoi katvealueet.

Tehokasta puhdistusta alusta loppuun

Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin edistynyt Digital Inverter Motor -teknologia maksimoi imutehon, jolloin koti puhdistuu perusteellisesti. Älykkään Power Control -toiminnon avulla robotti-imuri voi tunnistaa jopa puhdistettavan pinnan ja sillä olevan pölyn määrän. Tämän tiedon avulla laite voi automaattisesti säätää ja optimoida imutehoa.

Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurissa on myös hygieniatoimintoja, joiden ansiosta pöly jää varmasti laitteen sisään, eikä vapaudu enää uudelleen ilmaan. Edistynyt suodatinjärjestelmä nappaa 99,99 %[7] mikropölystä, mukaan lukien 0.5~4.2µm kokoiset partikkelit, jotka yleensä karkaavat imureilta helposti. Kaikki osat ja suodattimet ovat pestäviä, minkä ansiosta ne pysyvät hygieenisinä.

Jet Bot 90 AI+ on yhteensopiva Clean Stationin kanssa, joka kerää likaa ja hiuksia 2,5 litran pölypussiin, jonka vaihtoväli on kerran 1–3 kuukaudessa[8]. Siivouksen jälkeen robotti-imuri palaa automaattisesti Clean Station -telakkaan ja tyhjentää säiliönsä[9] käyttäen Air Pulse -teknologiaa, jonka monikerroksinen suodatusjärjestelmä säilyttää ilmanpuhtauden pitämällä sisällään 99,999 % hienojakoisesta pölystä[10].

Vaivaton käyttö tekee siivouksesta helppoa

Jet Bot 90 AI+ -robotti-imuria voi käyttää kätevästi etänä SmartThings-sovelluksella[11], joka on saatavilla älypuhelimille. Laitteen voi ajastaa imuroimaan valikoidun tilan tai useamman eri huoneen kerralla Select & Go -toiminnolla. Sovelluksella voi myös määrittää alueet, joille robotti-imuri ei pääse, jolloin huoneiden välistä kulkua ei tarvitse erikseen rajoittaa fyysisillä esteillä.

Älykäs robotti tunnistaa myös Bixby-äänikomennot[12], jolloin käyttäjä voi ohjeistaa äänikomennoilla siivoussessioita, vaihtaa laitteen käyttötilaa tai pyytää jopa viimeisintä tietoa uutisista ja säätilasta.

Live Cleaning Report -toiminnolla voi helposti seurata Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin liikkeitä virtuaalisella kartalla reaaliajassa. Näin käyttäjä näkee mitkä alueet laite on puhdistanut ja tarvittaessa pysäyttää robotin. Kun imurointi on valmis, käyttäjä voi tarkistaa laitteen siivoushistorian nähdäkseen puhdistetut alueet, imuroinnin keston ja imurointireitin.

Halutessaan Jet Bot 90 AI+ -robotti-imurin Patrol Mode -toiminnolla voi tarkkailla kotia laitteessa olevalla kameralla, joka lähettää suoraa videokuvaa SmartThings-sovellukseen. Laitteen tallentamat videotiedostot ovat kryptattuja, minkä ansiosta niitä voi katsella vain valtuutettu käyttäjä.

Intuitiivistä lemmikinhoitoa moderneille lemmikinomistajille

Lemmikinomistajat voivat lisäksi hyödyntää imurin SmartThings Pet -palvelua, joka tulee saataville elokuusta alkaen. SmartThings Pet mahdollistaa lemmikkieläimestä huolehtimisen ja seurannan omistajan poissaollessa. SmartThings Pet on yhteensopiva PETKIT-tuotteiden kanssa – mukaan lukien Element-syöttölaite ja älykäs COZY-lemmikkikoti[13]. Integroimalla lemmikistä huolehtimisen älykodin ekosysteemiin, Samsung tuo kuluttajien saataville kokonaan uuden tavan olla yhteydessä lemmikkeihinsä.

[1] Enintään yhden metrin alueella, vaakasuuntainen näkökenttä: 60°, pystysuuntainen näkökenttä: 40°.

[2] Yhtä pieni kuin 1 cm leveä, 1 cm korkea ja 1 cm syvä.

[3] Esimerkkiesineitä: ilmastointilaite (pystymalli), jääkaappi, TV, pesukone, ilmanpuhdistaja, AirDresser, sohva, vuode, kirjahylly, pöytä, Bespoke (jääkaappi, astianpesukone), ulosteet, sähköjohto, pyyhe / sukka, kuppi, juomalasi, pullo, kulho, vaasi.

[4] Kohteentunnistukseen voi vaikuttaa esineen muoto tai ympäristöolosuhteet.

[5] Skannaa 360° kuuden metrin alueella 10 kierrosta sekunnissa.

[6] Perustuu sisäiseen testaukseen alueella, jossa huonekalut on järjestelty samaan tapaan kuin todellisissa kotiolosuhteissa ja verrattuna tavanomaisen Samsung VR7000M -robotti-imurin siivoustulokseen.

[7] Perustuen sisäiseen testaukseen, Max-käyttötilaa käyttäen ja noudattaen IEC62885-2 Cl. 5.11 standardia. Tulokset voivat vaihdella riippuen todellisista kotiolosuhteista.

[8] Voi vaihdella riippuen todellisessa kotiympäristössä olevasta pölyn määrästä.

[9] Tulokset voivat vaihdella riippuen yksilöllisestä käyttötavasta. Sisään juuttuneet pöly ja hiukset eivät välttämättä poistu yhdellä tyhjennyksellä.

[10] Perustuen sisäiseen testaukseen, Max-käyttötilaa käyttäen ja noudattaen IEC62885-2 Cl. 5.11 standardia. Tulokset voivat vaihdella riippuen todellisista kotiolosuhteista.

[11] Saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Wi-Fi-yhteys ja Samsung-tili vaaditaan.

[12] Saatavilla vain tietyissä malleissa (VR50T959). Bixby on Samsungin tekoälybrändi (AI) / Internet of Things (IoT) -ääniavustaja. Wi-Fi-yhteys ja Samsung-tili vaaditaan. Eri kieliversioita tuetaan eri maissa.

[13] PETKIT-syöttölaite ja COZY-tuotteet edellyttävät Wi-Fi-yhteyden ja Samsung-tilin toimiakseen yhdessä SmartThings Petin kanssa. Saatavilla Android- ja iOS -laitteille.

Samsung, www.samsung.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

imuroida pölynimuri robotti-imuri Samsung Samsung Jet Bot 90 AI+ siivousväline siivousvälineet