MAINOS

Uusi Asko XXL -astianpesukone ei rajoita tiskin määrää

Keittiö

Suomalaiset suosivat illallisjuhlia oman kodin intiimissä ympäristössä. Uuden Asko XXL -astianpesukoneen ansiosta suuretkin illallisjuhlat on helppo järjestää ilman huolta tiskivuoresta, sillä markkinoiden tilavimpaan koneeseen mahtuu jopa 18 henkilön astiasto. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Asko on tunnettu edistyksellisistä ratkaisuistaan, eikä astianpesukonevalikoiman uusin tuote, Asko XXL -astianpesukone, tee tähän poikkeusta. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tiskiallasta ei enää tarvitse täyttää likaisilla astioilla, eivätkä lautaspinot kasaannu keittiön pöytätasoille. Tarve pienet tilat huomioivalle suunnittelulle korostuukin, sillä suomalaiset asuvat yhä useammin kaupunkiympäristössä. Samanaikaisesti vapaa-aika ja illanistujaiset isollakin kokoonpanolla ovat arvossaan suomalaisten keskuudessa.

Askon XXL -astianpesukoneessa on neljä joustavaa koria, joiden korkeutta voi säätää. Koneessa on myös jaettavat ja taitettavat telineet sekä mahdollisuus poistaa keskikori. Astianpesukoneessa on useita eri suihkualueita, jotka aktivoituvat pesun aikana. Erityinen tehosuihkualue puhdistaa entistä paremmin suuret keittoastiat ja pannut sekä vaikeanmuotoiset astiat, kuten maljakot ja tuttipullot. Kaikki laitteen pääosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta laite on erittäin kestävä ja helppo pitää kunnossa. Uutuuskoneen pesutulos on laadukas kerta toisensa jälkeen.

Asko XXL -astianpesukoneessa on myös edistyksellinen tehokuivausjärjestelmä, Turbo Drying Express+™ (TDE+). Pesun päätyttyä Turbo Drying -puhallin käynnistyy ja imee kaiken kuuman höyryn. Kosteus poistetaan höyrystä, ennen kuin se ehtii jäähtyä ja valua takaisin lautasten ja lasien päälle. Loppukosteus kondensoidaan ja palautetaan suodattimeen. Näin säästyy energiaa, mutta samalla järjestelmä ehkäisee jälkiä sekä vesitahroja lautasten ja lasien pinnoilla. Laitteessa on lisäksi erityinen muoviohjelma muoviastioiden pesua ja kuivausta varten.

Valikoimaan kuuluu teräksinen, valkoinen ja täysin integroitava etulevy. Asko D5896XXLFI -laitteen hinta on alkaen 1 876 euroa.

Asko D5896XXLFI -astianpesukone

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: kiinteä astianpesukone
  • Näytön tyyppi: LCD
  • Ohjelmien määrä: 13
  • Korien määrä:4
  • Astiastojen määrä: 14-18
  • Korkeus: 860 mm
  • Leveys:596 mm
  • Syvyys:550 mm
  • Energiankulutus:0,83 kWh
  • Energialuokka: A+++

Lisätietoja ja jälleenmyyjät:

www.askofinland.fi

Asko Appliances AB on osa Gorenje-konsernia, joka on Euroopan suurin kodinkonevalmistaja. ASKO on kansainvälinen premium-tason tavaramerkki, joka tarjoaa huipputehokkaita keittiö- ja pyykinhuoltolaitteita sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Tuotteemme täyttävät tiukimmatkin muotoilulle, toimivuudelle, kestävyydelle ja ympäristöystävällisyydelle asetettavat vaatimukset. Noudatamme tuotannossa äärimmäisen korkeita laatustandardeja ja rakennamme kotitalouskäyttöön tarkoitetut koneet samoja periaatteita noudattaen kuin ammattikäyttöön tarkoitetut.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.