Uusi astiasarja taipuu moneen: uuniin, pakkaseen, pinoon

Keittiö

Mainio Sarastus on Arabian uusi pinottava astiasarja, jossa voi niin tarjoilla, valmistaa kuin säilyttää ruokaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mainio Sarastus -astiasarja on tehty nimenomaan pieniä tiloja silmällä pitäen. Monikäyttöiseen astiasarjaan kuuluu valikoima erikokoisia keraamisia lautasia, kuppeja ja kulhoja. Astiasarjan kaikki osat pinoutuvat keskenään: lautaset sopivat kansiksi ja kulhot sekä kupit säilytysastioiksi. Osat on myös helppo pinota tehokkaasti sisäkkäin pieneen tilaan.

Mustavalkoinen Sarastus-koriste on ajaton ja yksinkertainen. Se symboloi valon voimaa ja asettaa ruuan keskiöön. Lautanen ja kuppi alk. 10,90 €, kulho alk. 12,90 €.

Mainio-astiat ovat erityisen käytännöllisiä mitoituksensa ansiosta: ne ovat kevyitä käyttää ja näppäriä tiskata tai järjestää astianpesukoneeseen. Astiat on lisäksi suunniteltu uunin- ja pakastimenkestäviksi, ja niissä voi säilyttää ruokaa. Lautaset asettuvat kulhojen ja kuppien kansiksi juuri, eikä melkein.

Arabian omat asiantuntijat muotoilu- ja tuotekehitystiimeissä halusivat suunnitella kokonaan uuden astiaston, joka olisi kevyt, helppokäyttöinen ja pinottava: astiasarja, jossa käytännöllisyys, monikäyttöisyys ja kestävyys yhdistyvät.

Tuotteet ovat kaupoissa tammikuussa 2018.

www.arabia.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Arabia astiasarja astiat


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: