MAINOS

Uusi Bosch Unlimited Serie 8 on johdoton pölynimuri, jolla on rajaton käyttöaika

Sisustus

Boschin uusi Unlimited Serie 8 on johdoton ja joustava pölynimuri, jolla on nimensä mukaisesti rajaton käyttöaika. Saat puhdasta jälkeä minimaalisella vaivalla yhtä hyvällä imuteholla kuin perinteisessä pölynimurissa, parannetulla akkukapasiteetilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Bosch Unlimited Serie 8 on uusin lisäys Boschin johdottomiin pölynimureihin, joiden tarkoituksena on tehdä siivous helpoksi uhraamatta tehoa tai käyttöaikaa. Boschin innovatiivisen teknologian avulla akku, moottori ja suutin on integroitu tehokkaaksi järjestelmäksi, joka puhdistaa kodin tehokkaasti ja takaa mahdollisimman vähäisen työn parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Enemmän tehoa – vähemmän sotkua

– Asutpa sitten pienessä asunnossa tai suuressa talossa, Unlimited huolehtii imuroinnista kodin kaikissa osissa säästämättä suorituskyvystä ja käyttöajasta. Ajattele, kuinka helppoa on siivota jopa 180 neliömetriä kerralla! Pölynimurissa on myös useita uusia joustavia lisävarusteita, joiden avulla on helppo päästä vaikeasti saavutettaviin tiloihin, kuten sohvatyynyjen taakse ja autonistuimien väliin. Ja miksi et ottaisi Unlimitedia mukaasi veneeseen tai mökille, jos haluat raikkaat tilat minimaalisella siivousajalla, sanoo Jimmie Undin, Boschin Pohjoismaiden Home Care -osaston tuotehallintojohtaja.

Uudessa Unlimited 8 -imurissa käytetään Boschin uusin moottoriteknologiaa, ja siinä on kolme eri tilaa, jotka mukauttavat imutehon nopeasti tarpeen mukaan. Kun uutta Unlimited 8 -imuria käytetään Eco-tilassa, sen käyttöaika on pidempi kuin toisen pikalaturin akun latausaika, mikä antaa rajattoman käyttöajan ilman keskeytyksiä. Automaattitilassa älykäs teknologia muodostaa yhteyden suoraan suuttimeen säätääkseen imutehon ja suorituskyvyn lattiatyypin mukaan. Turbo-tila pidentää maksimaalista tehoa optimaalisen siivoustuloksen saavuttamiseksi.

Johdotonta pölynimuria on helppo käyttää yhdellä kädellä, ja Boschin monitoimisuuttimessa on 180 asteen kierto, joka helpottaa tavallisesti vaikeasti saavutettavien pintojen siivoamista. Pölynimurin voi käynnistää suoraan ergonomisesta kahvasta ja myös imutehoa on helppo säätää yhdellä kädellä. Käytä pelkkää varsipölynimuria imemään nopeasti muruset pöydältä, tai yhdistä siihen joitain monipuolisia lisävarusteita hyödyntääksesi Unlimited 8:n maksimaalista joustavuutta kodin eri pintoihin ja tarpeisiin.

Pidennä käyttöaikaa vaihdettavalla akulla

Pölynimurilla on rajoittamaton käyttöaika vaihdettavan Bosch 4,0 Ah Power for All -akun ansiosta ja 33 % parempi akkukapasiteetti* tehokkaaseen imurointiin. Suursiivousta varten pikalaturi on kätevä ja lataa akun jopa 10 kertaa nopeammin kuin perinteisessä johdottomassa pölynimurissa. Power for ALL -järjestelmää käytetään myös vihreän tuotemalliston tuotteissa ja tästä syystä on mahdollista käyttää pölynimurissa samoja akkuja kuin kaikissa Bosch Home & Garden -sarjan työkaluissa.

Uusi Unlimited 8 on saatavilla kaupoissa syyskuusta 2021 alkaen. Suositushinta alkaen EUR 599. 

Tietoa uudesta Unlimited Serie 8:sta

  • Power for ALL 18V -akut, jotka sopivat myös kaikkiin Bosch Home & Garden -sarjan työkaluihin (vihreä tuotemallisto).
  • Tehokas BLDC-moottori (jopa 80 000 rpm) sekä mukana pikalaturi ja latausasema
  • Johdoton ja monikäyttöinen varsipölynimuri
  • Rajaton käyttöaika
  • 9 erilaista joustavaa lisävarustetta ja suutinta siivoukseen eri tarpeiden mukaan

* sisältyvän 4,0 Ah:n akun ansiosta verrattuna Unlimited-pölynimuriin, jossa on 3,0 Ah:n akku

Bosch, www.bosch-home.se

Boschin kodinkoneet ovat osa Euroopan johtavaa kodinkonevalmistajaa BSH Home Appliances Groupia. Nykyään BSH:lla on 40 tehdasta 13 maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Yhdessä maailmanlaajuisen myynti- ja asiakaspalveluverkoston kanssa BSH koostuu nykyään noin 80 yrityksestä 50 maassa ja työllistää 61 800 henkilöä maailmanlaajuisesti. Bosch on aina keskittynyt kehittämään korkealaatuisia ratkaisuja, jotka ovat edistäneet yksinkertaisempaa ja turvallisempaa jokapäiväistä elämää vuodesta 1886, jolloin Robert Bosch perusti yrityksen. Hän oli hyvin sitoutunut sosiaaliseen vastuuseen ja pyrki varmistamaan, että yrittäjyys kulkee käsi kädessä yhteiskunnallisen kehityksen kanssa. Nämä arvot ovat luonnehtineet yritystä ja vaikuttaneet siihen, että Bosch valmistaa nykyään erittäin suorituskykyisiä ja laadukkaita kodinkoneita. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

bosch Bosch Unlimited 8 johdoton pölynimuri pölynimuri rikkaimuri