MAINOS

Uusi Damixa Bell hana – Pehmeä ja miellyttävä muotoilu yhdistettynä kiiltävään, puhtaaseen kromiin!

Kylpyhuone

Bell on uusi hanasarja tanskalaiselta Damixalta. Sarja sisältää hanoja sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen. Valikoima sisältää hanoja erilaisilla juoksuputkilla sekä yksi- että kaksiotehanoja, termostaatteja suihkuun ja kylpyammeeseen sekä yläsusuihkusetin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hana on tärkeä sisustuselementti. Vaihtamalla hanaa, voit vaihtaa koko huoneen ulkonäköä ilman suurempia toimenpiteitä.

Sarjan kehitystyö alkoi 2014, kun ryhmä tanskalaisia kuluttajia kutsuttiin Damixalle kertomaan näkemyksiaan, miltä tulevaisuuden hana heistä näytäisi- kuin myös mitä se voisi tehdä – Suunnittelijat Damixalla lähtivät suunnittelemaan sarjaa, jossa avainsanana oli “kotoinen kromi”. 

– Kromilla on kylmä ja kova pinta, joka näyttää parhaalta kun se on terävää ja puhdasta. Jotta pystyy tekemään jostain kylmästä ja terävästä pyöreää ja pehmeää, niin että se vastaa kuluttajien toiveita luonnollisesta ja lämminhenkisestä ulkonäöstä, oli jännittävä haaste, kertoo Jakob Jensen, designista vastaava tekninen johtaja ja Bell- sarjan suunnittelija Damixalta. 

Damixan suunnittelijatyöryhmä keskittyi myös toiminnallisuuteen suunnitteluprosessissa. Bell on esimerkiksi äärimmäisen helppo puhdistaa. Hanat on saatavilla neljällä eri juoksuputkella ja Bell toimitetaan Damixan X-change –menetelmällä, mikä mahdollistaa hanan vaihdon 20 sekunnissa. Sen lisäksi sarjaan on lisätty ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita toimintoja, kuten kylmä startti ja matala veden ja energian kulutus.

FM Mattsson Mora Group Ab harjoittaa vesikalusteiden valmistusta, myyntiä ja tuotekehittelyä tuotemerkkeinään FM Mattsson, Mora Armatur ja Damixa. Pohjoismaat ovat konsernin päämarkkina-alue. Liikevaihto on yli 100 miljoonaa EUR ja työntekijöitä on yli 550.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hana keittiöhana kylpyhuoneen hana pesuallashana suihkuhana vesihana vesihanat