MAINOS

Uusi, erittäin matala led-valaisin vaihdettavalla kehyksellä

KeittiöSisustus

Limenten kalustevalaisinuutuus Led-Flat 12 LUX on pinta-asenteinen, erittäin ohutrunkoinen kalustevalaisin, jonka väri voidaan vaihtaa toimituksen mukana tulevalla vaihtokehyksellä. Erityisen matalan runkonsa ansiosta valaisimet näyttävät lähes pintaan upotetuilta ilman kalliita ja hankalia työstöjä asennuspintaan. Valaisin on toivottu lisä keittiökalustemarkkinoilla sekä ohuen ilmeensä että vaihdettavan kehyksen ansiosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Limente Led-Flat 12 LUX on valkoinen, mutta toimitus sisältää mustan vaihtokehyksen. Vaihdettava kehys mahdollistaa valaisimen värin vaihdon mikäli sisustuksen ilme tai sisustajan mieli värien suhteen muuttuu. Kehys vaihdetaan yksinkertaisesti painamalla kehys valaisimen rungon päälle. Vaihtoon ei vaadita erillisiä työkaluja. Valaisin on tilattavissa erikseen yksittäin tai 1-5 valaisimen setteinä, jotka sisältävät aina soveltuvan virtalähteen.

Limente Led-Flat 12 LUX -valaisimet soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin kohteisiin. Valaisimen valoteho on erittäin hyvä, joten se soveltuu erinomaisesti työskentely- ja tunnelmavalaistukseen. Valo on miellyttävän tasaista ja tulee pinnalle laajalta alueelta. Valaisin on himmennettävissä Limente Smart -sarjan tuotteilla.

Limente Led-Flat 12 LUX on nopea asentaa haluttuun pintaan. Valaisin kiinnitetään kulmistaan kalusteen pohjaan mukana toimitettavien kiinnikkeiden avulla, minkä jälkeen kehys asennetaan paikoilleen. Valaisimet voidaan asentaa 40-60 cm välein. Kaikki sähköliitokset tapahtuvat pikaliittimillä.

Oy Limente Ab, limente.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.