Uusi Fiskars-vasara: innovatiivinen tärähdystä vaimentava teknologia

Talo

Fiskars-vasara vaimentaa lyönnistä aiheutuvaa tärähdystä jopa 70 %. Fiskarsin uudessa lyöntityökalusarjassa on vasaroita, lekoja, moukarikirves ja hakku.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fiskars lanseeraa lyöntityökalusarjan, joka on suunniteltu parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi: vähemmän tärähdystä, enemmän kestävyyttä ja maksimaalista hallittavuutta lyöntiin.

Ammattilaisille tutut arvot työkalujen suorituskyvystä tulevat yhä tärkeämmiksi myös tavallisille kuluttajille, kun yhä useammat toteuttavat remonttiprojektejaan itse. 

Fiskars teetti kyselytutkimuksen (1 429 vastaajaa), jossa selvitettiin sekä ammattilaisten että tavallisten kuluttajakäyttäjien käyttökokemuksia, odotuksia ja toiveita siitä, millainen on hyvä vasara tai muu lyöntityökalu. Tutkimuksen mukaan merkittävin huolenaihe lyöntityökalujen käytössä on lyönnistä syntyvä tärähdys sekä toistuvien tärähdysten aiheuttamat mahdolliset rasitusvammat. Tutkimukseen vastanneet arvostivat kestävyyttä ja tuotteen miellyttävää käytettävyyttä.

Tutkimustuloksia hyödyntäen Fiskarsin tuotekehitysyksikön ammattilaiset kehittivät lyöntityökalusarjan, joka sisältää kymmenen tuotetta vasaroista moukarikirveeseen.

Fiskarsin kehittämä tärähdystä vaimentava teknologia pienentää sekä iskun aikana syntyvää että iskun jälkeistä värähtelyä jopa 70 %. Tämä tarkoittaa vähemmän rasitusta ja oleellisesti pienempää riskiä saada rasitusvammoja. Tärähdystä vaimentava teknologia perustuu lyöntityökalun varren rakenteeseen, joka kaappaa tärähdyksessä syntyvää kineettistä energiaa ja vaimentaa siten käsivarteen kohdistuvaa tärähdysvoimaa. Toisaalta varren lujuus lisää lyöntivoimaa, mikä osaltaan vähentää lyöjään kohdistuvaa kuormitusta.

Työkalujen korkealaatuinen varsi, ergonominen kahva, josta saa hyvän otteen sekä varren tasapainotus takaavat tuotteen kestävyyden, käyttömukavuuden ja hallitun tuntuman lyötäessä.

fiskars_vasara_tuote

Lyöntityökalusarja on kaupoissa tammikuussa 2017. Fiskarsin yleisvasara alk. 37,90 €

www.fiskars.fi  

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.