MAINOS

Uusi Forbo Tessera Perspective -tekstiililaatta luo tilaan lämpimän ja ylellisen tuntuman

Sisustus

Tessera Perspective on Forbon uusi kuvioitu 50x50cm tekstiililaattamallisto, joka lisää lämpöä ja hienovaraisuutta tilaan kuin tilaan. Perspectiven leikattu/silmukkanukka tarjoaa hienon hybridirakenteen, joka antaa perinteisen silmukkanukkarakenteen lujuuden yhdistettynä leikatusta nukasta valmistetun laatan ylellisempään tuntumaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Perspective-mallisto sisältää kahdeksan neutraalia sävyä täydennettynä kuudella kauniilla korostusvärillä. Jokaisessa vaihtoehdossa yhdistyy kaksi lankaväriä, luoden modernin ja pehmeän designin.

Perspective on valmistettu 100% läpivärjätystä Nylon 66 ja Nylon 6 langasta, joka kestää hyvin kulutusta ja takaa värien pysyvyyden. Korkean nukan painon ansiosta lattia on kestävä ja tuntuu miellyttävältä jalan alla sekä vaimentaa tehokkaasti askelääniä.

Perspective-tekstiililaattojen painosta 65% on kierrätysmateriaalia. Laatat sopivat hyvin yhdisteltäväksi Allura Flex -vinyylilaattojen kanssa, tarjoten monia suunnittelumahdollisuuksia.

Forbo Flooring Systems, forbo.fi

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

forbo Forbo Flooring Systems Forbo Tessera Perspective lattia lattiamateriaali tekstiililaatta