MAINOS

Uusi Geberit DuoFresh hajunpoistomoduuli poistaa epämiellyttävät hajut suoraan seinä-wc-istuimesta

Kylpyhuone

Epämiellyttävät hajut wc:ssä kuuluvat menneisyyteen. Geberit on kehittänyt uuden DuoFresh-hajunpoistomoduulin, jonka toimintaperiaate on sama kuin keittiön liesituulettimessa. Se imee pahanhajuisen ilman suoraan seinä-wc-istuimesta ja puhdistaa sen hunajakennosuodattimessa. Seinä-wc:n huuhtelupainikkeen takana oleva hiljainen tuuletin puhaltaa raikastuneen ilman takaisin huoneeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Moduuliin kuuluu vakiona kehys wc-raikastintikuille, jonka kautta huuhtelusäiliön sisään voi pudottaa veteen liukenevat raikastintikut. DuoFresh-moduulin voi asentaa myös jälkikäteen niihin Geberit Sigma -sarjan piilohuuhtelusäiliöihin, jotka on valmistettu vuoden 2008 jälkeen. DuoFresh-hajunpoistomoduuli tulee myyntiin heinäkuun alussa.

Hajunpoisto on seinä-wc:n lisäominaisuus, jonka moni mielellään ottaisi kylpyhuoneeseensa. Ratkaisuksi Geberit on kehittänyt uudenlaisen sähkövirralla toimivan DuoFresh-hajunpoistomoduulin, joka asennetaan huuhtelupainikkeen taakse. Helpointa moduuli on lisätä rakennusvaiheessa tai remontissa, kun seinä-wc asennetaan. Sen voi kuitenkin lisätä myös jälkikäteen. Edellytyksenä on, että seinä-wc on asennettu vuoden 2008 jälkeen Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliöllä. Jälkiasennuksen mahdollisuuden voi epäselvissä tapauksissa tarkistaa Geberitiltä.

– DuoFresh-hajunpoistomoduuli poistaa epämiellyttävät hajut suoraan wc-kulhosta, ennen kuin ne ehtivät levitä huoneeseen. Ilma imetään huuhteluputken ja -venttiilin kautta aivan kuin liesituulettimessa. Hajunpoistomoduulin tehokas hunajakennosuodatin puhdistaa ilman perusteellisesti. Sen jälkeen hiljainen tuuletin puhaltaa raikkaan ilman takaisin huoneeseen, kuvailee Geberit Oy:n tekninen neuvoja Ville Kivisaari.

DuoFresh-moduuliin kuuluu lisäominaisuutena mukavuusvalo, jonka ansiosta wc:hen ei tarvitse sytyttää valoja öiseen aikaan. Pehmeä led-valo huuhtelupainikkeen alla helpottaa asiointia pimeässä. Mukavuusvalo syttyy ja sammuu automaattisesti liiketunnistimen avulla. Hajunpoistossa voi valita, käynnistyykö toiminto automaattisesti silloin, kun joku istuu wc-istuimelle vai silloin, kun se käynnistetään katkaisijasta. Liiketunnistimen asetuksia voi säätää oman maun mukaiseksi älylaitesovelluksen kautta.

Hajunpoistomoduuli toimii verkkovirralla

– DuoFresh-hajunpoistomoduulin asennus on yksinkertaista. Toimiakseen se vaatii 230 V -sähkövalmiuden. Kaikki muut osat paitsi muuntaja voidaan asentaa huuhtelupainikkeen aukon kautta. Säännösten mukaan muuntaja tulee sijoittaa muualle, kuten upporasiaan, Kivisaari kertoo.

Lähes kaikki mekaanisesti toimivat Geberit Sigma -sarjan huuhtelupainikkeet ovat yhteensopivia DuoFresh-hajunpoistomoduulin kanssa. Painikkeen voi joutua vaihtamaan, jos moduuli asennetaan jälkikäteen vanhaan seinä-wc:hen.

DuoFresh-moduulia saa kahdessa eri värissä: antrasiitinharmaana ja kromattuna. Näin moduulin värin voi valita yhteensopivaksi huuhtelupainikkeen tyylin kanssa.

Lisäraikkautta huuhteluveteen lisättävillä raikastintikuilla

Jos kylpyhuoneeseen kaivataan lisäraikastusta, hajunpoistomoduulissa on lisäksi valmius raikastinpuikkojen käyttöön. Täyttöaukko jää huuhtelupainikkeen taakse. Sen kautta huuhteluveteen on helppo lisätä uusi raikastintikku parin viikon välein. Moduulin kouru ohjaa raikastintikun huuhtelusäiliöön juuri veden pinnan alapuolelle, missä se sulaa hitaasti. Tämä varmistaa wc:n raikkaan tuoksun.

– Huuhtelupainikkeen kiinnitysmekanismin voi avata käsin ilman työkaluja. Tämä tekee raikastintikkujen lisäämisestä helppoa. Myös hunajakennosuodattimen voi vaihtaa itse, kun sen hajujen neutralointikyky on heikentynyt. Hunajakennosuodatin kestää käytössä noin vuoden. Merkkivalo syttyy, kun suodatin on aika vaihtaa. Sekä suodattimia että raikastintikkuja voi hankkia lisää jälleenmyyjiemme kautta, Kivisaari päättää.

Katso videolta, miten DuoFresh-moduuli toimii ja miten asennus sujuu!

Tuotetiedot:

  • Geberit DuoFresh-hajunpoistomoduuli,  suositushinta alkaen 271 €
  • Geberit raikastinkehys, suositushinta alkaen 63 € (jos ostetaan ilman DuoFresh-hajunpoistomoduulia)
  • Geberit DuoFresh -raikastintikkupaketti, suositushinta 5,10 €

Jälleenmyynti: hyvin varustellut kylpyhuone- ja LVI-liikkeet ja rautakaupat

Lisätietoja:

Geberit Oy

puh. 010 662 303

www.geberit.fi/duofresh

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2018) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Geberit hajunpoisto hajunpoistomoduuli kylpyhuone kylpyhuoneen hygienia kylpyhuoneen puhtaanapito wc