MAINOS

Uusi, helppokäyttöinen lattiakaivo Masterpipelta

KylpyhuoneTalo

Sukitusmenetelmällä tehtäviin viemärisaneerauksiin erikoistunut Masterpipe on kehittänyt uuden, entistä paremman ja helpommin puhdistettavan lattiakaivon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuotteen kehittämisestä vastannut Masterpipen tekninen työnjohtaja Olav Törnroos kertoo, että uusi, asentaja- ja käyttäjäystävällinen lattiakaivo on puolentoista vuoden työn tulos:

– Uutta lattiakaivoa kehittäessämme tavoitteenamme oli parantaa kaivon virtaamaa ja tehdä siitä entistä helpommin puhdistettava. Lopputuloksena syntyi uusin tulokas Masterkaivo-tuoteryhmään, uusi lattiakaivo, jonka virtaama on jopa 50 % parempi kuin muissa markkinoilla olevissa lattiakaivoissa – eli vesi juoksee 50 % aikaisemmin nopeammin viemäriin. Uutuus on patentoitu ja VTT:n testaama.

Toinen merkittävä parannus uudessa Masterkaivo-lattiakaivossa on sen helppo puhdistettavuus, kertoo Olav Törnroos:

– Uutuudessa hajulukon voi irrottaa yksinkertaisesti käsin nostokahvasta, ilman työkaluja, puhdistaa juoksevan veden alla ja napsauttaa takaisin paikalleen.

Uutta Masterkaivo-lattiakaivoa on viime kesästä lähtien asennettu viemärisaneerauskohteisiin jo yli 250 kpl.

Masterpipe uusii viemäreitä kaikkialla Suomessa

Masterpipe suunnittelee ja toteuttaa sukitusmenetelmällä toteutettavia viemärisaneerauksia ympäri Suomen. Saneerauskohteet kattavat kaikenlaiset rakennukset suurista  kerrostaloista omakotitaloihin. Yhteensä Masterpipe-saneerauksia on valmistunut tähän mennessä yli tuhanteen kotiin. Masterpipen liikevaihto tulee olemaan vuonna 2018 n. 7,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Masterpipe Oy

www.masterpipe.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiakaivo Masterpipe sukittaminen sukitus viemärin sukitus