Uusi huipputehokas ja kompakti matalalämpöradiaattori

Lämmitys

Pohjoismaiden ensimmäinen E2-tekniikalla toimiva huipputehokas radiaattori sopii erinomaisesti omakoti- ja kerrostaloihin. Belize on hyvä valinta silloin, kun matalalämpöjärjestelmään kuuluvalta radiaattorilta halutaan enemmän tehoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi Belize E2 -radiaattori on suunniteltu toimimaan tehokkaasti matalalämpöjärjestelmässä*. Innovatiivinen E2-tekniikka perustuu siihen, että ohjaus vaihtuu automaattisesti staattisen ja dynaamisen käytön välillä tarpeen mukaan.

Staattinen toiminto tarkoittaa sitä, että Belize E2 toimii kuin perinteinen radiaattori, kun taas E2-tekniikka takaa sen, että sisäänrakennetut puhaltimet aktivoituvat tarvit- taessa. Tällöin lämmönluovutus paranee huomattavasti.

Belize E2 on energiatehokas, ja se lämmittää sisäilman ihanteelliseen lämpötilaan tuottamalla sekä lämpöenergiaa että puhallinlämpöä. Radiaattori vaihtaa automaattisesti eri toimintoihin, ja antaa tarvittaessa nopeasti lämpöä.

Sisäänrakennetut puhaltimet toimivat äänettömästi ja ne lisäävät radiaattorin suorituskykyä jopa 80 prosentilla. Belize E2 on täydellinen ratkaisu omakotitaloihin, uusiin asuintiloihin ja remonttikohteisiin. E2 on tyylikkään moderni valinta matalalämpöjärjestelmiin. Hinta alkaen 380 euroa.

E2-tekniikka:

  • Sisäänrakennetut puhaltimet luovuttavat lisälämpöä.
  • Puhaltimet käynnistyvät automaattisesti, jos radiaattorin vaikutus ei riitä.
  • Lämmittää nopeasti, jopa isoissa tiloissa.
  • Luovuttaa tehokkaasti lämpöä matalalämpöjärjestelmässä – sopii siksi erinomaisesti lattialämmityksen ja  ilmalämpöpumpun kanssa yhdistettäväksi.
  • Kompakti, helposti sijoittettavissa ja asennettavissa.
  • Sopii erinomaisesti omakoti- ja kerrostaloihin.

* Matalalämpöjärjestelmä on lämmitysjärjestelmä, jossa radiaattorit toimivat ihanteellisesti matalammissa lämpötiloissa (korkeintaan 55 astetta). Tämä lämmitysjärjestelmä sopii erityisesti ilmalämpöpumpun kanssa käytettäväksi.

Lue lisää älykkäistä lämmitysratkaisuista osoitteessa www.cleverheating.fi

Lisätietoja:

Rettig Lämpö Oy /Purmo

www.cleverheating.fi

Rettig Lämpö Oy myy ja markkinoi radiaattoreita, konvektoreita, sähkölämmittimiä ja pyyhekuivaimia tuotemerkillä Purmo. Purmo on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja toimintavarmuudestaan. Yritys on osa Rettig ICC:tä, joka on Euroopan johtava radiaattoreiden valmistaja työllistäen 3 000 henkilöä.

Lähde: PerPR

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.