Uusi huuhtelukaulukseton wc-istuin istuu kulmikkaaseen Geberit Monolith -wc-moduuliin

Kylpyhuone

Geberit Monolith -säiliömoduuli kätkee sisälleen wc:n huuhtelusäiliön kulmikkaassa lasikuoressa. Sen avulla myös remonttikohteisiin voi toteuttaa modernin wc-istuimen, jonka muotokieli erottuu perinteisestä lattiakiinnitteisestä vessanpöntöstä. Nyt on saatavana uusi Monolithin mittoihin sopiva huuhtelukaulukseton wc-istuin Pozzi Ginori Fast. Uudenlainen huuhtelutekniikka tekee wc:n puhtaana pitämisestä mutkattomampaa, kun lika ei pääse kertymään huuhtelukauluksen alle. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muotoilustaan palkittu Geberit Monolith -tuotesarja sisältää säiliömoduulin wc-istuimelle sekä pesuallasmoduulin, jonka molemmilta sivuilta aukeaa ulos vedettävä hyllykkö. Kapeiden Monolith-moduulien etupaneelit on valmistettu kestävästä turvalasista ja reunat harjatusta alumiinista. Etupaneelin lasiin voi valita väriksi levollisen vaalean hiekan, valkoisen, mustan tai tummanruskean umbran. Moduulit voi yhdistää useimpien valmistajien keraamisiin wc-istuimiin, pesualtaisiin ja hanoihin.

Uutuutena tuotesarjassa on Monolith-säiliömoduulin mittoihin sopiva keraaminen wc-istuinPozzi Ginori Fast. Lattiamallinen istuin on muotoiltu ilman perinteistä huuhtelukaulusta. Seinä-wc voidaan toteuttaa Monolithiin huuhtelukauluksettomalla Ido Glow -istuimella.

– Vessanpöntön huuhtelukaulus kerää herkästi alleen likaa ja bakteereja, joita on vaikea puhdistaa. Fast-istuimessa huuhteluvesi tulee pienestä aukosta istuimen takaosasta, josta se ohjautuu ympäri posliinista istuinta ja valuu alas viemäriin. Näin koko istuin huuhtoutuu puhtaaksi. Uusi teknologia tekee vessoista hygieenisempiä ja helpompia puhdistaa, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Monolith-tuotesarjan säiliö- ja pesuallasmoduulit sopivat uudiskohteiden lisäksi erityisen hyvin kylpyhuoneiden remontointiin, sillä asennus onnistuu yleensä vanhoihin vesi- ja viemäriliitäntöihin. Näin vältytään seinien ja lattioiden piikkaamiselta, kun vanhalle kylpyhuoneelle halutaan antaa yhtenäinen moderni ilme. Monolith-säiliömoduuliin voi yhdistää joko seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen. Sopiva Monolith-malli ja istuin valitaan viemärin sijainnin mukaan.

Valoisaa tunnelmaa ja raikkautta kylpyhuoneeseen

Monolith-säiliömoduulista on saatavana lisäksi älykäs Monolith Plus -malli. Siinä on lisätoimintoina integroitu hajunpoisto ja väriä vaihtava ComfortLight-valaistus, jonka avulla kylpyhuoneen tunnelmaa voi vaihtaa kirjaimellisesti napin painalluksella. Moduuli kätkee taakseen erivärisiä LED-valoja, jotka heijastavat miellyttävän epäsuoran valaistuksen kylpyhuoneeseen. Valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti läsnäolon tunnistavan sensorin avulla. Valaistuksen värivaihtoehtoja on seitsemän: magenta, lämmin valkoinen, valkoinen, turkoosi, sininen, oranssi ja keltainen. Päivän ja yön erottava kirkkaussensori säätää valon määrää vuorokaudenajan mukaan.

Monolith Plus -moduuliin on lisätty tehokkaasti hajua poistava keraaminen kennosuodatin sekä hiljainen tuuletin, joka poistaa hajut suoraan wc-istuimesta. Toiminnot aktivoituvat päälle automaattisesti, tai ne voi käynnistää itse haluttaessa. Keraaminen kennosuodatin kestää käytössä erittäin pitkään, jopa kuusi vuotta, ja sen voi vaihtaa helposti uuteen. Näin kylpyhuone pysyy raikkaana.

geberit_valkoinen_monolith_wc-moduuli_pozzi_ginori_fast_huuhtelukaulukseton_istuin_sivusta

Tuotetiedot:

  • Geberit Monolith -säiliömoduuli wc-istuimelle, hinta alkaen 861 €
  • Geberit Monolith Plus -säiliömoduuli wc-istuimelle, hinta alkaen 1794 €,
    • mitat: korkeus 101 cm tai 114 cm, leveys 48 cm ja syvyys 10 cm
  • Pozzi Ginori Fast -huuhtelukaulukseton wc-istuin, hinta alkaen 624 €
  • Geberit Monolith -pesuallasmoduuli, hinta alkaen 1706 €,
    • mitat: korkeus 114 cm, leveys 73 cm ja syvyys 10 cm

Jälleenmyynti:

Hyvin varustellut LVI- ja kylpyhuoneliikkeet

Lisätietoja:

Geberit Oy

(09) 867 8450 

www.geberit.fi

 

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden markkinajohtaja. Geberit toimii integroituna ryhmänä hyvin vahvasti paikallisesti suurimmassa osassa Euroopan maista ja toimittaa parasta laatua olevaa saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Yritysryhmällä on 35 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 2,9 miljardin liikevaihtoa on tekemässä yli 12 000 työntekijää yli 40 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Geberit osti suomalaisen Sanitec-konsernin helmikuussa 2015.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

wc wc-istuin wc-pytty wc-pönttö


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: