MAINOS

Uusi IDO Glow 67 vastaa pienten kylpyhuoneiden ja remonttikohteiden tarpeisiin

Kylpyhuone

Tyylikäs ja toimiva IDO Glow -kylpyhuonemallisto on täydentynyt uudella tuotteella. Lattia-wc IDO Glow 67 sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Uutuustuote IDO Glow 67 sopii tyylikkäästi yhteen myös muiden IDO-tuotteiden, kuten IDO Light -kalusteiden, kanssa.

– IDO Glow 67 on korkea (460 mm) wc-istuin, jonka tavallista isompi jalka peittää lattiasta vanhat ruuvinreiät. Etenkin pienten kylpyhuoneiden iloksi istuinta on saatavilla mallina, jossa on viemäröintimahdollisuus esimerkiksi pesukoneelle tai pesualtaalle, kertoo tuotepäällikkö Tapio Aaltonen Geberit Oy:ltä.

Aaltosen mukaan viemäröinnin ansiosta kylpyhuoneessa ei tarvita ylimääräisiä putkiasennuksia rakenteisiin, mikä helpottaa remonttia huomattavasti.

– Ominaisuus on erityinen, koska se ei vaikuta wc-istuimen asennukseen tai toimintaan.

IDOn valikoimasta myös IDO Glow 63 -istuin on saatavilla poistoputkiliitännällä, mutta se eroaa uutuudesta istuinkorkeudeltaan (420 mm).

– Poistoputkiliitäntää käytettäessä on tärkeää muistaa, että liitäntä on suoraan yhteydessä viemäriin. Istuimen ja siihen kytkettävän pesualtaan tai pesukoneen väliin tarvitaan vesilukko, joka estää hajuhaittoja, Aaltonen korostaa.

Arkea rakastavat IDO-oivallukset

Kylpyhuoneen puhtaus ja raikkaus vaikuttavat olennaisesti tilan tunnelmaan. IDO Glow -mallisto kätkee sisäänsä alan viimeisimmät innovaatiot ja fiksut toiminnot.

– IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huutelukauluksettomia Rimfree®-malleja, mikä tarkoittaa, ettei wc-kulhossa ole piilopaikkoja lialle ja bakteereille. Puhdistus onnistuu helposti ja nopeasti. Likaa hylkivän Smart-lasitteen kanssa Rimfree-ratkaisu tekee wc:stä erittäin hygieenisen. Raikkauden takaa sisäänrakennettu Fresh wc -toiminto, joka annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhteluveteen, Aaltonen kertoo.

– Lisävarusteena IDO Glow -sarjan lattia-wc-malleihin on saatavilla IDO Glow Sensor, joka hoitaa huuhtelun käsin koskematta. Pyyhkäisy kädellä tunnistimen yllä riittää.

Helppo asennus viehättää

IDO Glow -tuoteperhe on laaja kattaus pesualtaita, allaskaappeja ja wc-istuimia sekä lattiaan että seinään asennettavaksi. Monipuolisesta kokoelmasta löytyy tuotteita jokaiseen kylpyhuoneeseen – onpa kyseessä uudiskohde tai kylpyhuoneen saneeraus. Asennuksen helppous viehättää niin ammattilaisia kuin omaa kotiaan remontoivia.

– Asennuksen helppous on mielestäni varsin olennainen peruste, kun kylpyhuoneeseen valitaan tuotteita. Kalusteiden asennus käy nopeasti, kun ne ovat valmiiksi kasattuja ja asennus on yksinkertaista, Aaltonen perustelee.

– Myös wc-istuinten ominaisuudet nopeuttavat ja helpottavat asennusta. Etenkin ammattilaiselle se on arvokas etu.

Wc-istuimien asennusta helpottaa joustava vesiliitäntä, jonka ansiosta ei tarvitse asentaa uusia putkia eikä suunnitella asennusta erikseen.

– IDO Glow 66 seinä-wc-istuimessa on uniikki ja patentoitu piilokiinnitystekniikka, joka mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen siten, että kiinnitys jää katseilta piiloon, Aaltonen vinkkaa.

IDO Glow -sarjan allaskaappipaketit ja kalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina, joten niitä on helppo käsitellä ja asentaa. Kalusteet saa kätevästi seinään kiskokiinnityksensä ansiosta.

ido.fi/ammattilaiset, ido.fi/glow

IDO on suomalainen kylpyhuonealan tuotemerkki, jonka juuret ulottuvat 140 vuoden taakse Helsingin Arabiaan. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat suihkut, pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekalusteet sekä ammeet. IDO-saniteettikeramiikkatuotteet valmistetaan Suomessa Geberit Production Oy:n Tammisaaren-tehtaalla, joka on alan ainoa tehdas Suomessa. Geberit-konserni on saniteettitekniikan markkinajohtaja Euroopassa.

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberitillä on yli 30 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sillä on yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

IDO Glow kylpyhuone kylpyhuonemallisto latia-wc seinä-wc wc-istuin wc-pönttö