MAINOS

Uusi, ikkunan ulkopuolella aurinkoenergialla toimiva kaihdin Velux Integra 3-in-1 -kattoikkunoihin

Talo

VELUX lanseeraa uuden ikkunan ulkopuolelle asennettavan aurinkoenergialla toimivan kaihtimen. Kaihdin on optimoitu aurinkoenergialla toimiviin Veluxin Integra 3-in-1 -kattoikkunoihin. Uutuuskaihdin auttaa säätämään valon määrää ja raikasta sisäilmaa vaivattomasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kaihdin auttaa nauttimaan luonnonvalosta ja raikkaasta ilmasta vaivattomasti. Se estää tilan kuumenemista ja auttaa pimentämään tilan kätevästi tarvittaessa.

Kaihdin telineineen on muotoilu ohueksi ja linjakkaaksi.

Kaihdin lisää asumismukavuutta ja auttaa saamaan kattoikkunan hyödyt. Se suojaa lämmöltä, kylmältä, pimentää ja vähentää häiriöääniä. Sitä voi ohjata suoraan älypuhelinsovelluksella. Aurinkoenergialla toimivan kaihtimen asennus on helppoa, koska se ei tarvitse erillistä sähköliitäntää.

VELUX-konserni on jo 80 vuoden ajan luonut parempia asuinympäristöjä ihmisille ympäri maailmaa hyödyntämällä päivänvaloa ja raitista ilmaa kattojen kautta. Tuoteohjelmaamme kuuluvat kattoikkunat ja modulaariset kattoikkunat, sisustuskaihtimet, auringolta suojaavat tuotteet ja rullaverhot sekä asennus- ja älykotiratkaisut. Nämä tuotteet auttavat varmistamaan terveellisen sisäilman työntekoa, oppimista, leikkiä ja nautintoa varten. Toimimme maailmanlaajuisesti – myynti- ja tuotantotoimintaa on yli 40 maassa, ja meillä on maailmanlaajuisesti noin 11 500 työntekijää. VELUX-konsernin omistaa VKR Holding A/S osakeyhtiö, joka on kokonaan voittoa tavoittelemattomien hyväntekeväisyyssäätiöiden (THE VELUX FOUNDATIONS) ja perheen omistuksessa.

Velux, velux.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aurinkoenergia kaihdin kaihtimet VELUX