MAINOS

Uusi ilmalämpöpumppu kesyttää hirmupakkaset

Lämmitys

Vivax Geni Wifi ilmalämpöpumpun suositeltu käyttölämpötila ulottuu jopa -30 °C pakkaselle. Laitteen yli 30 patentin kaksivaiheinen kompressori mahdollistaa 40 % paremman lämmöntuoton.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uutuusilmalämpöpumppu antaa jopa 80 % nimellistehostaan vielä -30 °C pakkasella ja lämmöntuotto jatkuu vielä tämänkin jälkeen. Suuren pakkastehon lisäksi energiatehokkuus säilyy erinomaisena kaikilla ulkolämpötiloilla. (SCOP warm 5; average 4,6; cold 3,8. Malliston Pdesignh cold = 2,7 – 6,2 kW.)

Ilmalämpöpumppu pohjoisiin oloihin

– Ilmalämpöpumppujen lämmityskäyttöä on rajoittanut laitteiden tehon hiipuminen pakkasen kiristyessä. Normaalin ilmalämpöpumpun lämmitysteho laskee merkittävästi yli -20 °C pakkasella ja sen hyötysuhde heikkenee. Tämä tarkoittaa sitä, että tavallinen lämpöpumppu ottaa kovalla pakkasella yhtä paljon sähköä kuin antaa lämpöä  ̶  ja lopuksi monet laitteet jopa sammuttavat itsensä vaurioiden välttämiseksi, Petri Paju Vivaxia maahantuovasta Costella Oy:stä kertoo.

Vivax geni wifi - sisäyksikkö - suomela.fi

Älykäs ulkoyksikön sulatusautomatiikka

– Lämmöntuotto alkaa hiipua jo -15 °C pakkasella parhaillakin perinteisillä ilmalämpöpumpuilla. Juuri silloinhan rakennus vastaavasti alkaa vaatia entistä enemmän lämmitystehoa”, Paju jatkaa.

Älykäs ulkoyksikön sulatusautomatiikka mahdollistaa useiden tuntien yhtäjaksoisen lämmöntuoton ilman sulatusjaksoja. Pienin ottoteho on vain 15 W ja kompressori voi toimia jopa 1 Hz:n taajuudella. Lepotilan kulutus on ainoastaan 0,2 W.

3D-ilmansuuntaus väistää huoneessa oleskelevan henkilön

Laitteessa on ohjelmoitava 3D-ilmansuuntaus, joka osaa automaattisesti väistää huoneessa oleskelevan henkilön muodostamalla vaikka täysin epäsymmetrisen puhalluskuvion, jottei ilmavirta osu ihmisiin.

Hiljainen (vain 18 dB) ja ohut sisäyksikkö (17 cm) sopii vaativaankin sisustukseen. Sen pinta on metallipintainen ja joko hopean tai samppanjan värinen. Toivottu huonelämpötila kajastaa sisäyksikön metallipinnan läpi puolen asteen tarkkuudella ja säätyy automaattisesti joko sisäyksikön tai kaukosäätimen sijainnin mukaan. Säädöt voi tehdä kaukosäätimen lisäksi myös WiFin välityksellä matkapuhelimella tai tabletilla. Toiminnot kuuluvat Vivax Genin vakiovarustukseen.

Vivax Geni -mallisto käsittää 9, 12 ja 18-sarjan mallit. Hinta alk. 1 490 €.
Lisätietoja: www.vivax.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.