MAINOS

Uusi Interno 9 – ruostuneen teräksen tunnelmaa keraamisilla laatoilla

Sisustus

Uuden Interno 9 -laattamalliston pääosassa on ruostunut teräs. Korroosion kuluttamat industrial-henkiset kuosit luovat näyttävät puitteet minimalistiselle sisustukselle. Värisävyissä on runsaasti luonnollista vaihtelua ja epäsäännöllisyyttä. Malliston jujuna on erikokoisten laattojen laaja valikoima. Niitä yhdistelemällä seinä- tai lattiapintaan voi tuoda lisää yllätyksellisyyttä. Laatat tulevat keväällä myyntiin Värisilmä-liikkeisiin. Avuksi suunnitteluvaiheeseen Värisilmä on avannut digitaalisen showroomin, jossa erilaisia laattamalleja ja sävyjä voi testata ennakkoon kodin pinnoilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rouheaa industrial-henkeä teräskuosilla

– Interno 9 -malliston inspiraatioksi on otettu säänkestävä teräs eli corten-teräs. Sen pinnalle muodostuu ulkoilmassa hapen ja kosteuden vaikutuksesta tarkoituksella oksidikerros, joka estää korroosion jatkumisen syvemmälle. Oksidikerros antaa teräkselle ruskeanoranssin ruosteisen värin, kertoo Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola.

Ruostuneen oloinen särmikäs teräskuosi toistuu Interno 9 -malliston monisävyisissä keraamisissa laatoissa. Sävyvaihtoehtoja on kuusi: ruosteen punertava Rust, vaaleamman ruskea Mud, mustanruskea Dark, hopeanharmaa Silver, hiekansävyinen Dune ja helmenhohtoisen vaalea Pearl.

Kutakin sävyä on saatavana useassa laattakoossa: 60×120, 30×120, 60×60 ja 30×60 senttimetriä. Hauskana vaihtoehtona on paketti, johon on koottu sekoitus erilevyisiä laattoja: 30×120, 20×120 ja 10×120 senttimetriä. Seinä- tai lattiapinnan kokonaisuuden voi halutessaan koostaa palapelin tapaan erikokoisista ja -muotoisista laatoista. Lisäksi tarjolla on epäsymmetrisen kuusikulmaista Mosaico Losanga -mosaiikkilaattaa, jossa kuusikulmion muotoa on venytetty sivuille päin. Saatavana on myös pienistä neliskulmaisista paloista koottua perinteistä Mosaico Quadretti -mosaiikkia.

Vastapariksi teräskuosisille laatoille mallistoon on suunniteltu kookas basketweave-punoskuosi, joka on kuin rakennettu erisävyisistä, kehystetyistä puulankuista. Puukuoseista on saatavana lämmin- ja viileäsävyinen versio. Teräskuosisille laatoille tehosteiksi sopivat myös moniväriset, rouhean kuluneen oloiset Fascia Raku -koristelaatat, joissa yhdistyvät eri perussävyisten laattojen värisävyt. Fascia Raku -laatat ovat kooltaan 30×120 senttimetriä, ja värivaihtoehtoja on kaksi: tumma ja vaalea.

Digitaalinen showroom auttaa laattatyylin valinnassa

Värisilmä on avannut internetsivuilleen uuden digitaalisen showroomin, jossa erilaisia laattatyylejä voi kokeilla huoneiden havainnekuviin. Digitaalinen showroom auttaa hahmottamaan, miltä erimalliset, -kokoiset ja -sävyiset laatat näyttävät suurempina pintoina ja osana huoneen sisustusta. Sisustamaan pääsee keittiötä, kylpyhuonetta, olohuonetta ja ulkoterassia.

Digitaalisessa showroomissa on helppo navigoida. Kun haluttu huone on valittu, klikataan Suunnittelu-nappulaa. Laattavalikko aukeaa sivun alareunaan. Vaihtoehtoja voi suodattaa esimerkiksi laatan koon, värin tai pinnan kiiltoasteen mukaan. Saumalaastin sävyä pääsee myös vaihtamaan vapaasti.

Digitaalisen showroomin tuotteet eivät suoraan vastaa Värisilmän tuotevalikoimaa, mutta ne auttavat sisustajaa määrittämään itselleen mieluisan tyylin suunnitteluvaiheessa. Värisilmä-liikkeissä autetaan löytämään ne tuotteet, joilla valitun tyylin voi käytännössä toteuttaa.

Tuotetiedot:

Interno 9 -laattamallisto, hinnat:

  • 30 x 60 cm, hinta: 64 €/m²
  • 60 x 60 cm, hinta: 69 €/m²
  • 60 x 60 cm, puukuosinen Duo Cold ja Duo Hot, hinta: 85 €/m²
  • 30 x 120 cm ja 60 x 120 cm, hinta: 95 €/m²
  • 60 x 120 cm mix sizes / valikoima laattoja eri leveyksillä, hinta: 119 €/m²
  • kuusikulmainen Mos. Losanga -mosaiikki 30 x 60 cm, hinta 185 €/m²
  • pieniruutuinen Mos. Quadretti -mosaiikki 30 x 30 cm, hinta: 149 €/m²

Toimitusaika:

Varastotuotteina laattakoot 30 x 60 cm ja 60 x 60 cm (muut värit, paitsi ei Dune), toimitusaika 2 arkipäivää.

Muut laatat toimitusaika: 4-6 viikkoa.

Jälleenmyynti:

Värisilmä-liikkeet kautta maan

Lisätietoja:

Värisilmä

www.varisilma.fi

puh. (09) 849 141

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.