MAINOS

Uusi isojen ikkunoiden pimennysratkaisu – Ihanin XL-rullaverho

Sisustus

Raisiolainen TecDec Marketing Oy on tuonut ensimmäisenä markkinoille erikoisleveän ja korkean pimentävän rullaverhon XL vakiotuotteena, kuluttajaystävälliseen hintaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Raisiolainen TecDec Marketing Oy on tuonut ensimmäisenä markkinoille standardikokoja kookkaamman pimentävän rullaverhon XL vakiotuotteena. Isoille ikkunoille on aiemmin ollut tarjolla vastaavia verhoratkaisuja vain mittatilaustuotteena.

Pimentävä XL-rullaverho suojaa valolta ja säästää energiaa 

Teknisesti laadukkaan pimentävän rullaverhon XL mitoituksessa on otettu huomioon rakennuksissa yleistyvät isot ikkuna-aukot. Rullaverhon  korkeus on 250 cm ja leveydet 210–250 cm välillä. Verhon avulla voidaan estää valon pääsy isoilla ikkunapinnoilla varustettuihin tiloihin, maltillisin kustannuksin.

Rullaverhon materiaalina on korkealaatuinen, valkoinen pimentävä 100 % polyesterikangas. Pimennyskäsittely tekee verhokankaasta tehokkaasti pimentävän.

Auringon puolella oleva, valkoinen taustakangas estää lämmön imeytymisen kankaaseen ja heijastaa sitä pois. Sisätilojen lämmityksen ja jäähdytyksen energiankulutus pienenee, koska isokokoinen ja tiivis pimentävä rullaverho XL eristää tehokkaasti sekä lämpöä että kylmää. Pimentävä rullaverho eristää myös ääniä ja  estää näkyvyyden ulkoa sisään.

Iso, vahvatekoinen ja kevytkäyttöinen rullaverho

Pimentävän rullaverhon XL vahvat rakenteet ja mekanismi kestävät kovaakin käyttöä. Verhokangasta kannattelee erikoisvahva alumiiniputki, jonka halkaisija on  38 mm ja  putken seinämävahvuus 2 mm. Metallisten päätykannakkeiden avulla putki ja verho pysyvät tukevasti paikoillaan. Alalista on painava metallinen lista, joka pitää kankaan ryhdikkäänä.

Rullaverhoa säädetään kestävän ketjumekanismin avulla. Sivusäätömekanismin voi valinnan mukaan asettaa oikealle tai vasemmalle puolelle. Rakenteiden vahvatekoisuudesta huolimatta rullaverhoa on kevyt ja helppo käyttää. Ketjumekanismi sisältää Child safety -lapsiturvalaitteen.

Pimentävä rullaverho XL voidaan tarvittaessa moottoroida jälkikäteen. Ketjumekanismin tilalle asennetaan putken sisälle tuleva akkukäyttöinen moottori, erillisiä sähkötöitä ei tarvita. Lisäksi tarvitaan kaukosäädin ja laturi. Laturilla moottoria ladataan käytöstä riippuen noin 4–6 kuukauden välein. Yhdellä kaukosäätimellä voidaan ohjata neljää (4) verhoa erikseen ja lisäksi yksi kanava, jossa kaikkia verhoja voidaan ohjata yhtä aikaa.

Nopea toimitus, helppo asennus

Pimentävä rullaverho XL vakiotuotteena toimitetaan asiakkaalle 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Rullaverho on nopea ja helppo asentaa pakkauksen mukana tulevan asennusohjeen avulla seinään, kattoon tai syvennykseen. TecDec Marketing Oy / Ihanin verkkosivuilla on myös yksityiskohtaiset video-ohjeet rullaverhojen mitoitukseen, asennukseen ja käyttöön.  Näin taataan pimentävän rullaverhon XL moitteeton toimivuus ja pitkäikäisyys.

Jälleenmyynti mm.:

Bauhaus, Netrauta, Taloon.com, ihanin.fi

Valikoimat vaihtelevat kauppakohtaisesti.

TecDec Marketing Oy / Ihanin, ihanin.fi

Tecdec Marketing Oy on suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden asiantuntemus alalta, luotettavat tavarantoimittajat sekä kokemus Euroopan ja Pohjoismaiden markkinoiden muutoksista trendeineen.  Toimintamme keskiössä on erinomainen, asiakaslähtöinen palvelu ja tuotteiden nopea toimitus asiakkaalle.  Olemme asiakkaidemme tukena suunnitteluvaiheesta aina tuotteiden perille saapumiseen.

Verkkokauppamme valikoima kattaa sekä vakiomittaiset, että tarpeiden mukaan räätälöidyt mittatilaustuotteet erilaisin ominaisuuksin. Vaihtoehdoissa on esimerkiksi peittäviä, pimentäviä ja valoa kauniisti siivilöiviä verhoja. Tuotteiden värit ja materiaalit on valittu sopimaan kauniisti skandinaavisen harkittuun sisustustyyliin.

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa tuotteitamme koskevissa asioissa sekä kertoo mielellään lisää Ihanin verhovaihtoehdoista ja aurinkosuojauksen ratkaisuista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ihanin pimennysverho rullaverho TecDec Marketing