Uusi johdoton liiketunnistinvalosarja Mr. Beams

PihaSisustusTalo

Mr. Beams sisällyttää huippuluokan LED-teknologian johdottomiin liiketunnistinvaloihin. Yhdistämällä LED-valaisimien energiatehokkuus ja paristojen käyttömukavuus saadaan tarjolle älykäs, yksinkertainen ja laadukas ratkaisu kodin ja mökin valaistukseen. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Paristokäyttöiset Mr. Beams -valaisimet parantavat turvallisuutta ja mukavuutta juuri siellä missä sinä niitä tarvitset. Ne ovat säänkestäviä ja soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Asennus käy helposti muutamassa minuutissa – et tarvitse sähköjä tai sähköasentajaa. 

Kaikilla Mr. Beams -valaisimilla on kahden vuoden takuu. 

Mr Beamsin Original Spotlight sopii mainiosti kotiin ja mökille. Johdoton nopea asennus, pitkä paristonkesto ja huippuunsa kehitelty LED-teknologia tekevät tästä valaisimesta ehdottoman joka kodin hankinnan. Käytä esimerkiksi terassilla, varastoissa tai autotallissa.

Stick Anywhere Light sopii pienen kokonsa ansioista melkein minne tahansa. Voit kiinnittää sen seinään, tai sijoittaa yksinkertaisesti hyllylle tai pöydälle. Kätevä käyttää esimerkiksi yövalona käytävissä ja lastenhuoneissa. Parhaimmillaan Stick Anywhere Light on valaistessaan komeroita, kaappeja ja pieniä varastotiloja.

High Performance Lightin kirkas 500 lumenin spottivalo tuo näkyvyyttä ja turvallisuutta suuremmillekin piha-alueille. Se havaitsee liikkeen noin 9 metrin säteellä, ja valaisee jopa noin 74 m² kokoisen alueen. Tämä laadukas valaisin kestää hyvin vesisadetta ja on suojattu pölyltä, joten se on erinomainen pihavahti kotiin ja mökille.  

Erittäin kirkas, liiketunnistimella varustettu UltraBright Spotlight tuo näkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille huonosti valaistuille alueille. Voit kiinnittää sen helposti ja nopeasti esimerkiksi rakennuksen seinään, puuhun, aitaan tai autokatokseen. Pölytiivis valaisin kestää myös vesisadetta ja sopiikin erityisen hyvin esimerkiksi pihan perälle tuomaan valoa siellä liikuttaessa.

Compact Path Light on helppo asentaa ja irrottaa. Voit kiinnittää nämä pölytiiviit, vesisateen kestävät valaisimet näppärästi myös seinään tai ulkoportaiden kaiteisiin. 

Muihin Mr. Beams -tuotteisiin pääset tutustumaan verkkosivuillamme www.nordictrail.fi/mrbeams

Lisätietoja:

Nordic Trail Oy

www.nordictrail.fi

Nordic Trail Oy on suomalainen, laadukkaiden huippumerkkien maahantuoja ja markkinoija yli 20 vuoden kokemuksella. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Aladdinin, Stanleyn, Leathermanin ja Ledlenserin tuotteet. Nordic Trail Oy tarjoaa laadukkaat tuotteet harrastuksiin, arkeen ja työhön.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

liiketunnistin liiketunnistinvalo Mr. Beams Nordic Trail pihavalaistus pihavalo ulkovalaistus ulkovalo


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: