MAINOS

Uusi Kährs Life -kovapuulattia elää täyttä elämää kanssasi

Sisustus

Kährs Group, maailman johtava puulattioiden valmistaja, tuo markkinoille uuden ajan puulattian. Kährs Life -kovapuulattia on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja luonnon luomaa aidon puun esteettisyyttä. Kährs Life elää kanssasi täyttä elämää. Se on kehitetty sinulle, joka etsit kestävää ja kaunista puulattiaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Työmme puumateriaalin parissa alkoi jo yli 160 vuotta sitten Etelä-Ruotsissa Nybrossa, jossa edelleen sijaitsee yrityksen pääkonttori. Puun luonnollinen kauneus, korkea laatu sekä innovatiivisuus ovat aina olleet lähellä sydäntämme. Tänä päivänä Kährs on yksi maailman johtavista modernien puulattioiden valmistajista ja alansa edelläkävijä.

Sisustamisessa näkyy entistäkin vahvempana trendinä vastuulliset valinnat ja luonnonmateriaalien suosiminen. Tähän suuntaukseen Kährs vastaa jo ennestään laajan parkettivalikoimansa lisäksi tuomalla markkinoille uuden ajan puulattian, Kährs Lifen, kestävän ja kauniin aitopuisen lattian. Kährs Life -lattioiden käyttöluokka on 33. Siten ne sopivat käytettäväksi niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Kährs Life on läpäissyt kovan kulutuksen julkisten tilojen lattianpäällysteiden testit.

Puulattiassa on ainutlaatuista lumovoimaa. Kährs Life yhdistää kahden maailman parhaat puolet – se on kaunis puulattia, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan vinyylilattiaa. Se on täydellinen yhdistelmä esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä ja siinä funktionaalisuus kohtaa puun luonnollisen kauneuden. Kährs Life -kovapuulattioiden pintakerros on aitoa tammea tai pähkinää. Korkealaatuinen mattalakattu pinta säilyttää puun luonnollisen tunnun ja tekee pinnasta kestävän ja helppohoitoisen.

– Olemme ylpeitä esitellessämme uuden Kährs Life -malliston, sillä koemme, että markkinoilla on kysyntää puulattioille, jotka kestävät elämää ja joissa ei ole tingitty designista, kertoo Charlotta Persfell, Kährs Groupin markkinointijohtaja.

Kährs Life -kovapuulattia on täydellinen remonttikohteisiin. Sen kokonaispaksuus on vain 7 mm, joten se voidaan useissa tapauksissa asentaa olemassa olevan lattian päälle sekä vanhojen kynnysten ja ovien kanssa. Erinomaisen kestävyytensä ansiosta Kährs Life sopii niin koteihin kuin erilaisiin julkisiin tiloihin kuten hotellihuoneisiin, kokoustiloihin ja toimistoihin. Mallistossa on kolme eri lautakokoa (2-sauvainen, 1-sauvainen Narrow ja 1-sauvainen Wide), joista kaikista on saatavana kahdeksan tunnelmallista sävytettyä vaihtoehtoa ja lisäksi luonnollinen tammi ja pähkinä.

Kährs Oy, www.kahrs.com/fi-fi/

Kährs Group on maailman johtavia lattianpäällysteiden valmistajia ja jakelijoita. Tarjoamme asiakkaillemme heidän odotuksensa ylittäviä kokemuksia lattianpäällysteistä. Kährs Groupin innovaatiot ovat kehittäneet koko toimialaa yrityksen yli 160 kestäneen historian ajan. Valikoimme sisältää lattiaratkaisuja kaikkiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Toimitamme vastuullisia ja kestäviä lattianpäällysteitä yli 70 maahan ja olemme parkettilattioissa markkinajohtaja Ruotsissa, Suomessa ja Venäjällä. Lisäksi meillä on vahva asema muilla keskeisillä markkinoilla kuten Norjassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kovapuulattia Kährs lattia lattiamateriaali lattiamateriaalit puulattia