MAINOS

Uusi kiertoilmatakka mallisto Contura i51

Lämmitys

Ruotsalaisen Conturan siro, skandinaavinen kiertoilmatakka sopii moderniin sisustustyyliin. Vain puolen metrin syvyinen uusi i51-takka on helppo sijoittaa huoneeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kolmilasinen hissiluukku nousee piiloon kuoren sisään

Sarjan takat voi sijoittaa suoraan tulenarkaa seinää vasten, kun väliin asennetaan suojaseinäsarja. Takan kuoreen voi valita joko teräs-, hiekkakivi-, vuolukivi- tai Artstone-betoniverhoilun. Tulinäkymä avatuu kauniisti kookkaasta hissiluukusta, joka täyttää korkeat tiiviysvaatimukset. Contura-takoissa käytössä on Clean Burning System -palamisteknologia, joka auttaa puita riittämään pidempään, palamaan puhtaammin ja luovuttamaan tehokkaammin lämpöä.

Contura i51-sarjan takoissa on kolmilasinen hissiluukku, joka ylös nostettaessa katoaa kuoren sisään. Suuresta luukusta tuli näkyy kauniisti kolmeen suuntaan. Lämpö leviää huoneeseen takan päällä olevan kiertoilmasäleikön kautta. Sarjan takat ovat mitoiltaan 165 senttiä korkeita, 77 senttiä leveitä ja 50 senttiä syviä. Mitoiltaan pienikokoinen takka on helppo sijoittaa osaksi sisustusta.

– Contura i51-takkoihin on saatavana lisävarusteena kolmikerroksinen suojaseinäsarja, joka asennetaan takan taakse. Näin takan voi asentaa suoraan tulenarkaa seinää vasten, mikä tuo lisää vapautta huoneen suunnitteluun, kertoo Conturan maajohtaja Janne Kaakinen.

Kuoreen on valittavana viisi erilaista verhoilua. Mustaksi maalattu teräsverhoilu antaa takalle särmikkään graafisen ilmeen. Puhtaan valkoisen Artstone-betoniverhoilun rinnalla on tarjolla rouheampi vaihtoehto, harmaa Artstone Naturel, joka on valmistettu käsittelemättömästä, sileäksi hiotusta betonista. Lämpöä sisustukseen tuo ruskealla hiekkakivellä verhoiltu malli, jonka pinnassa on luonnollisia sävyvaihteluita. Viides verhoiluvaihtoehto on klassinen harmaa vuolukivi.

– Luonnonkivistä valmistetut hiekkakivi- ja vuolukivikuoret varaavat luontaisesti itseensä lämpöä. Kiertoilmatakat itsessään eivät varaa lämpöä, mutta Contura i51-takkoihin voi lisävarusteena hankkia oliviinikivestä valmistetun powerstone-lämpömakasiinin, joka sitoo tehokkaasti lämpöä sekä luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Lämpömakasiini asennetaan piiloon takan yläosaan, Kaakinen summaa.

Takan ulkonäköä voi muokata lisäämällä takan viereen joko yhden tai useamman neliskulmaisen halkotilan, joiden päällistä voi käyttää istuimena tai laskutilana. Halkotila on valmistettu mustaksi maalatusta pellistä. Takan ilmeen viimeistelee lasinen eduslaatta.

Tuotetiedot:

  • Contura i51, kuori: mustaksi maalattu teräs, paino 230 kg, hinta alkaen 3890 euroa
  • Contura i51A, kuori: valkoinen Artstone-betoni, paino 345 kg, hinta alkaen 4690 euroa
  • Contura i51T, kuori: vuolukivi, paino 400 kg, hinta alkaen 4890 euroa
  • Contura i51S, kuori: ruskea hiekkakivi, paino 375 kg, hinta alkaen 5890 euroa
  • Contura i51AN, kuori: vaalean harmaa Artstone-betoni, paino 345 kg, hinta 4290 euroa
  • Mitat: korkeus 1650 mm, leveys 770 mm, syvyys 500 mm
  • Teho: 6–10 kW, nimellisteho: 8 kW, hyötysuhde: 78 %.

Jälleenmyynti:

Hyvin varustetut erikoistakkaliikkeet. Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä >

Lisätietoja:

Contura-takat

www.contura.eu

puh. 0207 919 510

Contura on markkinajohtaja Ruotsissa takkatuotteiden alalla ja yksi Euroopan johtavia takkavalmistajia. Contura kuuluu pörssinoteeratun NIBE-konsernin NIBE Stoves -toimialaan. Konserni työllistää noin 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto on noin miljardi euroa. Contura-takat valmistetaan Markarydissä Smoolannissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.