MAINOS

Uusi Kvik Veda on tyylikäs ja monipuolinen, kierrätysmateriaaleista valmistettu tanskalainen design-keittiö

Keittiö

Syyskuussa 2021 Kvik ottaa seuraavan harppauksen vastuullisuustyössään ja esittelee uuden Veda-keittiökonseptin. Vedan mutkaton ja minimalistinen muotoilu täydentää kotia kauniisti tyylikkäällä ja edullisella muotoilulla sekä kestävillä ja kierrätetyillä materiaaleilla. Veda on saatavana viidessä värissä ja kuosissa, jotka kaikki luovat kotiin luonnollisen ja tasapainoisen vaikutelman. Vedan myötä Kvik esittelee myös neljä vedintyyppiä ja uuden lisätarvikemalliston, jolla Veda-keittiötä voi tuunata näköisekseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Olipa mieluisampaa sitten aito puu tai sileä mattapinnasta, kaikki Vedan etusarjat on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista tai tammiviilusta. Kalvopintaisten Veda-etusarjojen sisälle kätkeytyy lisäksi toimialalle täysin uusi tuote – kierrätetty MDF-levy.

Kvik kasvattaa nopeasti kierrätysmateriaalien osuutta kaikissa tuotteissaan. Sillä on selkeä tavoite vastuullisuuden ja kierrätysmateriaalien käytön edistämiseksi keittiöteollisuudessa. Syyskuusta 2021 alkaen Veda koostuu 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, ja vuoden 2022 loppuun mennessä kierrätysmateriaalien osuus on noussut vähintään 57 prosenttiin.

– Parempien toimintatapojen löytäminen innovaatioiden ja uteliaisuuden avulla on tunnusomaista Kvikille, ja näin toimimme myös vastuullisuustyössämme. Siirtymisen lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen täytyy tapahtua nopeasti. Markkinoille tuotavien tuotteiden on siksi oltava valmistettu materiaaleista, jota voimme käyttää myös huomenna. Jäte, jota ei voida käyttää uudelleen, ei ole enää vaihtoehto, sanoo Kvikin Category Management & Design -yksikön johtaja Claus Johnsen.

Uusi tarvikekonsepti täydentää Vedaa

Kvik lanseeraa Vedan yhteydessä tarvikekonseptin, joka perustuu neljään vedintyyppiin. Ne ovat Moderni, Minimalistinen, Teollinen ja Klassinen. Lisäksi Kvik esittelee neljässä eri värissä tarvikemalliston, johon kuuluu koukkuja ja yhteensopiva sekoitushana.

Kun valitsemansa etusarjan yhdistää omaa tyyliä kuvastaviin vetimiin ja tarvikkeisiin, syntyy persoonallinen ja vastuullinen keittiö. Vedinmallistoon kuuluu kolme lyijytöntä messinkivedintä ja useita cradle-to-cradle-sertifioituja vetimiä.

VEDA on saatavilla kaikissa Kvik-myymälöissä syyskuusta 2021 alkaen. Sen viisi eri väriä ja kuosia ovat saaneet inspiraationsa tanskalaisesta luonnosta. Vaihtoehdot ovat puhtaan valkoinen, vaaleanharmaa, sammaleenvihreä sekä tumma ja vaalea tammi.

Vedan kierrätysmateriaalien osuus perustuu tässä lehdistötiedotteessa esitetyn laminaattityötasolla varustetun keittiön kokonaispainoon (kts. alla). Laminaattityötaso on avainasemassa, kun halutaan saavuttaa keittiökalusteissa korkeampi kierrätysmateriaalien osuus, ja sen hiilijalanjälki on pienempi kuin kiven tai komposiitin.

Syyskuussa 2021 Vedan kierrätysosuus on 40 prosenttia. Tammikuusta 2022 alkaen kierrätysmateriaalien osuus nousee yli 46 prosenttiin ja syksyyn 2022 mennessä 57 prosenttiin tavarantoimittajien kanssa toteutettavien muutosten kautta.

Puhtaan valkoisella, vaaleanharmaalla ja sammaleenvihreällä MDF-etusarjalla varustetun Vedan kierrätysmateriaalien osuus (mukaan lukien kaapit, sokkelit ja laminaattityötasot) on syksyllä 2021 40%, keväällä 2022 46% ja syksyllä 2022 jo 57%. Puhtaan valkoinen, vaaleanharmaa ja sammaleenvihreä Veda voidaan kierrättää 84-prosenttisesti.

Vaalealla ja tummalla tammietusarjalla varustetun Vedan kierrätysmateriaalien osuus (mukaan lukien kaapit, sokkelit ja laminaattityötasot) on syksyllä 2021 51%, keväällä 2022 51% ja syksyllä 2022 jo 63%. Vaalean ja tumman tammen värinen Veda voidaan kierrättää 99-prosenttisesti.

VEDA puhtaan valkoinen 6 524 €*

*Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, sokkelit ja työtasot. Allas, hana, kodinkoneet ja valaisimet sekä kasaus, toimitus ja asennus eivät sisälly hintaan.

VEDA sammaleenvihreä 2 923 €*

*Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, sokkelit ja työtasot. Allas, hana, kodinkoneet ja valaisimet sekä kasaus, toimitus ja asennus eivät sisälly hintaan.

Kvik, kvik.fi

Vuodesta 1983 lähtien Kvik on toimittanut korkealaatuista tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan. Nykyään Kvikillä on yli 160 myymälää 13 maassa, ja ne ovat franchising-yrittäjien omistamia ja operoimia. Kvik on osa Ballingslöv International AB:ta, joka on yksi keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappialan johtavista toimijoista Euroopassa. Kvikillä on selkeä vastuullisuusohjelma ja tavoitteena on tulla CO2-neutraaliksi vuonna 2025 yhteistyössä kaikkien tavarantoimittajien kanssa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

design-keittiö kierrättää kierrätys kierrätysmateriaalit Kvik Kvik Veda