Uusi lattialämmitystermostaatti

Lämmitys

Moderni EB-Therm 400 -lattialämmitystermostaatti on yksinkertainen asentaa ja helppo käyttää. Erikseen säädettävä energiansäästöohjelma mahdollistaa lämmityksen sovittamisen käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

EB-Therm 400 on tyylikäs lattialämmitystermostaatti, jossa on värinäyttö ja erikseen säädettävä energiansäästöohjelma. Se soveltuu käyttäjälle, jolla on tiukat vaatimukset energiatehokkuuden suhteen ja joka haluaa sovittaa lämmityksen täysin omien tarpeidensa mukaiseksi. Termostaatti täyttää ekosuunnitteludirektiivin vaatimukset. 

Yksinkertainen asentajalle ja käyttäjälle

EB-Therm 400 on kehitetty asentajaa ajatellen: matalan asennussyvyyden vuoksi kaapelit sopivat koteloon ongelmitta, ja käyttöönottoa varten on olemassa myös selkeä ja helposti ymmärrettävä aloitusopas. 

EB-Therm on yhteensopiva useimpien saatavana olevien antureiden kanssa. Tämä helpottaa esimerkiksi itse tehtyjä remontteja, jos halutaan vaikka säilyttää nykyinen lattialämmitys ja vaihtaa vain termostaatti.

Termostaatin sisäänrakennettu ajastin näyttää, milloin lattialämmitys voidaan käynnistää tasoituksen jälkeen.

EB-Therm-400 on yksinkertainen myös loppukäyttäjälle helppokäyttöisten valikoiden ansiosta. Eri toiminnoille on selkeät kuvakkee.   1,8 tuuman värinäyttö on tarkka, ja kapasitiiviset kosketusalueet sijaitsevat näytön ulkopuolella, mikä tekee termostaatin eri toiminnoista vielä selkeämpiä.

Säästä energiaa 

Energiansäästöohjelmat ovat säädettävissä, ja sekä aikojen että lämpötilojen asetus voidaan tehdä erikseen. Termostaatti on näin monipuolinen ja se soveltuu moniin erilaisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin.

ASUNTO: esiasetettu lämpötilaan +22 °C
Lämpötilan vähennys 5 °C ma–pe klo 08.00–15.00, ma–su klo 23.00–06:00. Aikaa ja lämpötilaa voi säätää.

TOIMISTO: esiasetettu lämpötilaan +22 °C
Lämpötilan vähennys 5 °C kaikkina aikoina paitsi ma–pe 08.00–17.00. Aikaa ja lämpötilaa voi säätää.

AJASTIN
Ajastintoiminnon avulla voit hallita lämpöä tiloissa ja rakennuksissa, joita käytetään harvemmin. Lämpö on käytössä vain tarvittaessa ja se lasketaan asetettuna ajankohtana. Sen jälkeen lämpö laskee valmiustilaan, esimerkiksi ylläpitolämpöön ja pakkassuojauslämpöön.  

KAUKO-OHJAUS
Kauko-ohjausohjelman avulla lämpötilaa voi vaihtaa kahden säätöarvon välillä. Tämä tehdään käyttämällä esimerkiksi katkaisimen, SMS-modeemin tai WLAN-laitteen avulla. Soveltuu hyvin lämmityksen asettamiseen kesämökille, tunturimajalle, puutarhavarastoon tai kun lämpöä halutaan ohjata keskitetysti. Se sopii myös jälkilämmön säätöön, jos halutaan hidastaa lämpötilan laskua.

Lue lisää täältä >

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

energiansäästö lattialämmitys lattialämmitystermostaatti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: