Uusi, lukkopontillinen vaatekaappi Elfalta

Sisustus

Elfa on kehittänyt kaapin, jossa on ainutlaatuinen rakenne ja joka on niin helppo asentaa, että sen asentaa 15 minuutissa - ilman työkaluja. Kaapissa on riippukiskojärjestelmä, joka voidaan mukauttaa tarkalleen asiakkaan säilytystarpeiden mukaiseksi. Kaappi valmistetaan asiakkaan mittojen ja tyylin mukaisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Elfan vaatekaappi tehdään mittatilaustyönä* laadukkaista materiaaleista.

Kaapissa ei ole näkyviä heloja ja siinä on valmiina säädettävä sokkeli, joka takaa kaapin vakauden. Asentaminen on helppoa lukkoponttien ansiosta ja kaapin asennus voidaan tehdä pystyasennossa. Kaapin mukana toimitetaan asennusohje, josta löytyy myös osoite Elfan nettisivuilla olevaan asennusvideoon.

Kaapissa on maailmankuulu Elfan riippukiskojärjestelmä. Tuotteet ja niiden toiminnot on kehitetty pienintäkin yksityiskohtaa ajatellen siten, että ne ratkaisevat kaikki säilytystarpeet. Ainoa ruuveilla kiinnitettävä osa on kantokisko. Kaikki muut osat voi ripustaa tai napsauttaa paikalleen. Kaappia voi täydentää myöhemmin lisäosilla ja mikäli säilytystarpeet muuttuvat, voi sisäosat järjestää uusien tarpeiden mukaisesti. Vakaa ja kestävä rakenne takaa, että kaappi kestää sukupolvelta toiselle. Sisäosat ovat saatavilla valkoisena ja platinan värisenä sekä aitopuisin yksityiskohdin, sävyinä valkoinen, koivu ja pähkinä.

Elfalla on kaappiin useita erilaisia liukuovimalleja ja yli 50 ovipintavaihtoehtoa. Kaappiin saa halutessaan 2, 3, tai 4 ovea. Ovissa on säädettävät pyörät ja niihin on saatavilla lisävarusteina soft closing -mekanismi ja LED-valo.

Kaappi valmistetaan asiakkaiden mittojen mukaisesti ja materiaalina on laadukas 19 mm paksuinen valkoinen melamiini (NCS-0502).

Kaapin voi suunnitella helposti kotisohvalla istuen Elfa kuluttajaohjelmassa.

*) Enimmäis- ja vähimmäismitat huomioitava

Lisätietoja:

Elfa

www.elfa.com/fi


Elfa valmistaa säilytysjärjestelmiä ihmisten yksilöllisiin, elämän eri vaiheissa muuttuviin tarpeisiin. Laaja tuotevalikoima kattaa erilaiset tarpeiden mukaan muokattavissa olevat säilytysratkaisut sekä tunnusmerkiksi muodostuneet, mittojen mukaan valmistettavat liukuovet. Huippulaadukkaat ja käytännölliset tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kaappi säilytys säilytysjärjestelmä säilytysjärjestelmät säilytyskaluste säilytysratkaisu säilytysratkaisut säilytystila säilytystilat vaatekaappi vaatesäilytys


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: