Uusi Mobair 2030S tuloilmalaite

Talo

Suomalainen vuonna 1992 perustettu, tuloilmalaitteita suunnitteleva ja valmistava Mobair Oy on tuonut markkinoille uudistetun version korvausilmaventtiilin paikalle asennettavasta ja kiertoilmalla lämmittävästä tuloilmalaitteesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi Mobair 2030S on muotoiltu mahdollisimman kompaktiksi. Pienentyneiden ulkomittojen lisäksi tuloilmalaitteen asennus on entistäkin vaivattomampaa joka yhdessä edullisemman hankintahinnan kanssa mahdollistaa oleellisesti edullisemman kokonaiskustannuksen erityisesti projektikohteissa. Myös laitteen virtaustekniikkaa on edelleen kehitetty joten laite on edelleen erittäin hiljainen tehontarpeen ollessa vain 1 W. Mobair tuotteiden markkinoinnista ja jakelusta vastaa Scanoffice Oy.

Raitista korvausilmaa vedottomasti, puhtaana ja lämpimänä!

Kiertoilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030S tuloilmalaite rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilman- poisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaa- van korvausilman. Sopii eityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen tuloilmalaite.

Erikoisen laitteesta tekee se, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Pa- tentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen. Valmistettu Suomessa.

Mobair 2035 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Lait- teen mukana toimitetaan kiinnitysruuvit, vaihdettava hieno- suodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki.

Tekniset tiedot:

• kokonaisilmavirta 20 dm³/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm3/s
• äänitaso 27 dBA
• M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa (saatavana myös pestävä suodatin)
• sähköliitäntä 1.0 W, 8.5 V DC, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja, 8 m verkkojohto

Lisätietoja:

Scanoffice Oy

www.scanoffice.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilmaventtiili korvausilmaventtiili sisäilma sisäilmaventtiili tuloilmalaite tuloilman lämmitys tuloilmaventtiili


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: