MAINOS

Uusi Nilfisk Core -painepesuri on moderni pohjoismainen mestariteos

Piha

Nilfisk tuo markkinoille uuden käänteentekevän sarjan painepesureita. Nilfiskin uusi painepesurisarja Core erottuu täysin painepesurien valtavirrasta. Core-sarjan identiteetti perustuu palkittuun tanskalaiseen muotoiluun ja käänteentekeviin ominaisuuksiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

– Uuden Core-sarjan avulla halusimme muuttaa käyttäjien koko puhdistuskokemuksen ja uskomme onnistuneemme. Nilfisk-tuotemerkki on aina liitetty kestävyyteen, helppokäyttöisyyteen ja yksinkertaiseen tanskalaiseen muotoiluun. Core-sarjassa tämä ei ole muuttunut – sitä on vain parannettu. Tämän uuden sarjan lanseeraus on toinen virstanpylväs tavoitteissamme Nilfiskillä – puhdistuksen yksinkertaistaminen, kertoo Nilfisk kuluttajatuotteiden varatoimitusjohtaja Per Svendsen

Käänteentekevä suunnittelu

Nilfisk Core -sarjan identiteetti syntyi Tanskassa, ja skandinaavinen perintö näkyy selvästi yksinkertaistetussa suunnittelussa, joka keskittyy geometrisiin perusmuotoihin ja intuitiiviseen käyttökokemukseen.

Suunnittelulle on myönnetty Saksalainen muotoilupalkinto (German Design Award) luokassa: Erinomainen tuotesuunnittelu – Puutarhanhoito ja ulkoilmaelämä. Tuomariston lausunto oli seuraava:

– Yksinkertainen, supistettu, minimaali kokonaisuus, Nilfisk Core 140 -painepesuri näyttää hyvin suunnitellulta ja siinä on erikoisuutena musta kehys ja siniset runko-osat. Puhtaat linjat ja minimaaliset kulmat, johon sulautuvat yksinkertaiset säätimet, tämän modernin pohjoismaisen mestariteoksen täydentämiseen.

Käänteentekevät ominaisuudet

Nilfisk Core -sarja on varustettu useilla uusilla ominaisuuksilla, kuten uudenlainen letkukela tai letkutasku, jotka on patentoitu ja täysin uusia varastointiratkaisuja.

Ultra Flex -erittäin taipuisa paineletku – varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Power Control -paineensäätöjärjestelmän ansiosta käyttäjä voi hallita puhdistustehoa, joko itse laitteesta tai langattomasti käsikahvasta mallista riippuen.

Lyhyesti sanottuna painepesureita on helpompi käyttää kuin koskaan aikaisemmin – laadusta tinkimättä.

Kaikkiin pesutöihin

Nilfisk Core -sarja koostuu neljästä uudesta painepesurimallista – 125, 130, 140 ja 140 IH.

Sopiva pesuri jokaiseen tehtävään ja monipuolisten lisävarusteiden, kuten katto- ja terassipesurin ansiosta voimme vakuuttaa, että puhdistus on mahdollisimman helppoa.

Lisätietoja: jjarvinen@nilfisk.com tai https://www.nilfisk.com/fi-fi/consumer/

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Nilfisk nilfisk Core painepesuri painepesurit