MAINOS

Uusi Nordic Nature -keittiömallisto – tummanpuhuva muotokieli majesteettisista tammimetsistä

Keittiö

A la Carte -keittiöiden uusi Nordic Nature -keittiömallisto on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Uutuuskeittiö sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin. Puunsävyistä halutuimpia ovat erityisesti tummemmat sävyt, joita yhdistellään vaaleisiin ja kestäviin kvartsitasoihin. Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

A la Carte -keittiöiden uuden Nordic Nature -keittiömalliston muotokieli lainaa puhuttelevan ja ajattoman ilmeensä majesteettisista tammimetsistä; orgaanisista muodoista ja elävistä pinnoista sekä maanläheisestä väripaletista.

A la Carte -keittiöitä myydään Keittiömaailman myymälöissä ympäri Suomen. Kaikki Keittiömaailman keittiöt valmistetaan Novartin omalla tehtaalla Nastolassa. Novart on osa Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiöalan toimija. Nordic Nature -mallisto on suunniteltu vahvalla pohjoismaisella yhteistyöllä. Malliston kuvissa näkyvät keittiöt on stailattu yhteistyössä tunnetun ruotsalaisen sisustussuunnittelijan Lotta Agatonin kanssa.

– Luonnolliset materiaalit ja tekstuurit ovat tämän keittiön keskipisteessä. Mallisto on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Tummat puunsävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisempia kuin aikoihin. Toisaalta ne eivät ole vain hetken huumaa, vaan ajattomina valintoina kestävät aikaa. Tavoitteenamme onkin, että keittiöstä tulee klassikko, kertoo Nobian muotoilujohtaja Herman Persson.

Tummat puunsävyt ja kestävät luonnonmateriaalit puhuttelevat

Nordic Nature -mallisto sisältää erilaisia ovia, työtasoja, vetimiä ja muita yksityiskohtia, joita yhdistelemällä voi suunnitella juuri omaan kotiin sopivan tammikeittiön. Tummaksi petsatun puun lisäksi mallistolle ominainen tyyli syntyy pehmeistä ja orgaanisista linjoista, kuten uurretuista ovista ja kalusteiden pyöristetyistä reunoista.

– Mallistosta löytyy sekä kauniin sileä tammiviiluovi että upeita uurrettuja ovivaihtoehtoja. Sormipaneelia muistuttavan tammioven lisäksi myös malliston lasiovi on saanut aaltoilevan pinnan. Yhdistelemällä erilaisia pintoja ja muotoja keittiöstä tulee entistä kutsuvampi. Esimerkiksi pyöristetyillä kulmilla varustettu keittiösaareke pehmentää keittiön ilmettä, sanoo Keittiömaailman keittiöt valmistavan Novartin kaupallisen tuotevalikoiman johtaja, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen.

Kauneimmillaan petsatun tammen sävyiset keittiökalusteet ja uurretut lasiovet ovat yhdistettynä luonnollisiin kvartsitasoihin.

– Vaaleat tasopinnat raikastavat tummankin keittiön. Lasiovet ja mustat yksityiskohdat tuovat keittiöön särmää. Tyyli on ylellinen ja sopii sekä klassiseen maalaiskeittiöön että moderniin keittiöön keskellä kaupunkia, Kokkonen vinkkaa.

Nordic Nature -keittiön viimeistelee tammivedin, joka tuo keittiöön vahvaa ilmettä ja ryhtiä. Vedintä on saatavilla 64 millimetristä jopa 792 millimetriin. Tammiviiluovessa vedin antaa keittiölle voimakasta vaakalinjaa. Vetimen voi asentaa myös oven yläreunaan, mikä luo keittiölle raamitetun ilmeen.

Nordic Nature -uutuuskeittiöön voi tutustua Lohjan Asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021. Keittiö on esillä Keittiömaailman osastolla messuhallissa.

Novart Oy, novart.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

A La Carte -keittiöt keittiö keittiömallisto Nordic Nature