MAINOS

Uusi pesuallashana Talis Select – helppoutta napin painalluksella

Kylpyhuone

Hansgrohe tuo suihkuista ja keittiöhanoista tutun Select-teknologian nyt pesuallashanoihin. Perinteisen vipukahvan sijaan Talis Select -hanat laitetaan päälle kätevästi painamalla kevyesti Select-painiketta joko sormella, kämmenellä tai vaikka kyynärvarrella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Näin hana pysyy puhtaana vaikka kädet olisivat saippuaiset. Veden lämpötila säädetään kääntämällä painiketta, josta saa siivekkeen avulla hyvän otteen. Lämpötilan valinta säilyy vaikka hana suljetaan. Näin lämpötilaa ei käsien pesua varten tarvitse valita aina uudestaan. Helppoa, nopeaa ja säästäväistä!

Hansgrohen Select-teknologia on toiminnaltaan puhtaasti mekaanin en ja toimii täysin uudenlaisen, tätä tarkoitusta varten kehitellyn säätöosan avulla. Samalla säätöosalla avataan ja suljetaan veden tulo ja säädetään lämpötilaa. Mekaanisen toimintansa ansiosta Talis Select -hanat asennetaan kuten tavalliset pesuallashanat – ei tarvetta sähköliitännöille tai lisälaitteille allaskaapissa. Joustavien liitosletkujen ja pikaliittimien ansiosta asennus käy itse asiassa todella nopeasti ja vaivattomasti. Säästöä tulee myös asennuskuluissa!

Muotoilu hivelee silmää

Talis Select -hanoja on saatavana kahdella eri muotoilulla: pyöreällä juoksuputkella (S) ja tasaisella, kulmikkaalla juoksuputkella (E). Hanojen muotoilun pääpiirteitä ovat puhtaat linjat ja saumattomat siirtymät juoksuputkesta runkoon. Talis Select S 100 -pesuallashana on saatavana myös Bidette-käsisuihkulla varustettuna. Uudet hanat on suunniteltu yhteistyössä Hansgrohen pitkäaikaisen kumppanin Phoenix Design -muotoilutoimiston kanssa ja ne ovat voittaneet jo lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja, kuten arvostetun reddot award 2015 winner -palkinnon.

Perinteisten vipukahvojen ystäville on tarjolla myös uudet Talis S ja Talis E -pesuallashanamallistot.

Talis säästää vettä

Kaikki Uudet Talis-hanat – kuten kaikki muutkin Hansgrohen pesuallashanat – ovat vettä säästäviä EcoSmart-hanoja, joiden kulutus on noin 6 litraa minuutissa paineesta riippumatta. Erityinen poresuutin, joka rikastaa veden ilmalla, saa veden virtauksen tuntumaan runsaalta ja pehmeältä. Näin käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä lainkaan alhaisesta veden kulutuksesta huolimatta. Lisäsäästöä veden kulutuksessa saavutetaan Select-painikkeen avulla, sillä hanan avaaminen ja sulkeminen tapahtuu sillä käden käänteessä. Koska lämpötilan asetus säilyy painikkeessa sulkemisesta huolimatta, oikeaa lämpötilaa ei tarvitse etsiä joka kerta uudestaan käsien pesua varten.

Mallistot tarjoavat valinnanvaraa

Talis-hanoja on saatavilla monessa eri korkeudessa erilaisiin pesualtaisiin ja tarpeisiin. Korkea pesuallashana sopii pesumaljoille ja heille, jotka haluavat pestä hiuksensa pesualtaalla tai mahtua täyttämään maljakon hanan alla. Matalat pesuallashanat puolestaan ovat oikea valinta pieniin altaisiin ja Bidette-käsisuihkulla varustettu versio WC:n yhteyteen. Talis S ja E -mallistoissa löytyy myös suihku- ja ammehanoja sekä pinta- että piiloasennukseen. Laaja valikoima antaa mahdollisuuden suunnitella kylpyhuoneesta juuri omanlaisen.

Hansgrohe_Talis_E_120  Hansgrohe_Talis_Select_E_120

Lisätietoja:

Hansgrohe Suomi

www.hansgrohe.fi

Hansgrohe – Design-johtaja saniteettialalla

International Forum Design (iF) listaa vuosittain maailman parhaat Design-yritykset. Vuoden 2015 listauksessa Hansgrohe SE on sijalla 11, kaikkiaan noin 2000 yrityksen joukossa. Hana- ja suihkuekspertti Hansgrohe päihittää pisteillään sellaiset yritykset kuin Daimler, Volkswagen ja adidas, ja on saniteettialan yritysten design-listan ensimmäinen.

Lähde: Cision Finland Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.