Uusi polttava kuivakäymälä CINDI® Family

Mökki

Polttava kuivakäymälä CINDI® family on tuorein lisäys polttavien käymälöiden tuoteperheeseen Separettilla. Tämä käymäläratkaisu antaa sinulle vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden – missä tahansa sitten oletkin. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Polttava kuivakäymälä CINDI® family on IP 44-luokiteltu, joten se on hyväksytty asennettavaksi kylpyhuonetiloihin. Käymälässä on käyttäjäystävällinen näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä kun on aika tyhjentää tuhkapönttö ja kun tuhkapönttö tai savuhormi tarvitsee puhdistusta. Polttava kuivakäymälä tulee huoltaa vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä ja joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä. Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä.

Polttoajan säätö

Polttava kuivakäymälä CINDI® family sisältää viimeisimmän polttavien käymälöiden tekniikan, joka mahdollistaa laajan polttoajan säädön. Poltto-ohjelman keston voi jopa puolittaa ja samalla vaikuttaa energian kulutukseen. Oletusasetuksena polttoaika on pienellä ohjelmalla 15 minuuttia ja isolla ohjelmalla 40 minuuttia. Pienen ohjelman säätöväli on +-10 minuuttia ja ison ohjelman +20 minuuttia. Mitä pidempi polttoaika on sitä hienojakoisemmaksi tuhka tulee.

Kapasiteetti

Polttava kuivakäymälä CINDI® family on kehitetty perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää aina, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä. Käymälä rekisteröi kaikki painallukset ja optimoi polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa oikeaa painiketta, jotta polttotulos on optimaalinen.

Käyttäjäkokemus polttavasta kuivakäymälästä
Tutustu blogissamme julkaistuun käyttäjäkokemukseen tästä.

Pisuaari polttavan kuivakäymälän rinnalle

Mikäli sinulla on polttava käymälä, on Pee fiksu lisä käyttökustannusten laskemiseksi. Koska virtsan haihduttaminen on polttoprosessin eniten aikaa vievä vaihe, pystyy tällä käymälällä kasvattamaan polttavan käymälän kapasiteettia ja samalla polttopussien käyttömäärä vähenee ja energiankulutus laskee jopa 80 %. Tutustu Separett Pee 1000 ja Pee 1010 pisuaareihin. Pee 1010 on vedetön pisuaari ja Pee 1000 puolestaan on varustettu sähköisellä vesihuuhtelulla.

Polttavasta käymälästä edullinen vaihtoehto jätevesijärjestelmälle

Suomessa on yhteensä 480 000–580 000 vapaa-ajan asuntoa, jotka eivät kuulu kunnallisen jätevesiverkoston piiriin. Suomessa säädettiin vuonna 2011 uusi jätevesien käsittelyä koskeva asetus, joka edellyttää entistä enemmän toimia jäteveden käsittelyn suhteen. Vuoden 2019 lokakuun loppuun mennessä alle 100 metrin päässä vedestä ja pohjavesialueella sijaitsevien kiinteistöjen jätevesijärjestelmät on päivitettävä. Mökkibarometrin mukaan jätevesiä johdetaan edelleen paljon luontoon riittämättömällä käsittelyllä. Kiinteistöissä joissa jäteveden käsittely ei ole riittävällä tasolla, on tehtävä toimenpiteitä asian korjaamiseksi. Umpisäiliön asentaminen on kallista ja sen tyhjentäminen ei myöskään ole kovinkaan edullista. Polttava käymälä voidaan asentaa lähes tilaan kuin tilaan, joten tästä johtuen se on hyvä vaihtoehto raskaalle jäteveden käsittelyjärjestelmälle. Polttavan kuivakäymälän huolloista ja polttopusseista syntyvä kustannus on myös pienempi kuin umpisäiliön tyhjentämisestä aiheutuva kustannus.

Tekniset tiedot:

 • Jännite: 230 V
 • Teho: 1 800 W
 • Sulake: 10 A
 • Sähkönkulutus: 0,4-1,7 kW per käynti – noin 0,04-0,17 € per käynti
 • Virtajohdon pituus: 1,9 m
 • Äänitaso: 55dB(A)
 • Maksimikantavuus: 150 kg
 • Materiaali – yläosa: Kierrätettävä korkeakiiltoinen ABS
 • Materiaali (runko): Valkoiseksi maalattu galvanoitu teräs
 • Materiaali – tuhkalaatikko: Haponkestävä teräs
 • Pakkauksen koko: Pituus 77 cm, leveys 46 cm, korkeus 73 cm
 • Pakkauksen paino: Noin 42 kg

Ovh. 3 199 euroa

Jälleenmyynti

Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä >

Lisätietoja:

Separett Ab

www.separett.com/fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kuivakäymälä kuivakäymälät polttava kuivakäymälä


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: