MAINOS

Uusi puutarhan designsarja GARDENA ClickUp! sopii ympärivuotiseen käyttöön

Piha

Uusi GARDENA ClickUp! on monipuolinen puutarhajärjestelmä, joka tarjoaa koriste-elementtejä ympärivuotiseen käyttöön. Sarjaan kuuluvien osien avulla voi puutarhaan luoda yksilöllisen ilmeen, jota on helppo vaihdella vuodenajan ja tilanteen mukaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Ihmiset viettävät ulkotiloissaan enemmän aikaa kuin koskaan ennen, olipa kyseessä pieni parveke, kattoterassi tai suuri puutarha. Kevään saapuessa puutarhasta tulee kodin toinen olohuone, jonka ulkonäköön halutaan panostaa.

Uusi GARDENA ClickUp! -lifestyle-järjestelmä on monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Innovatiivinen One-Click-kiinnitys varmistaa, että järjestelmän eri elementit voidaan kiinnittää sarjaan kuuluvaan varteen helposti ja tukevasti. Sarjaan kuuluu erilaisia pihakoristeita ja käytännöllisiä tuotteita, joita voi vaihdella helposti keskenään.

Sarjan elementteihin yhdistettävä vankka ClickUp!-varsi on 100% FSC®-sertifioitua lehtikuusta. Tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kärki varmistaa vakaan ja huojumattoman kiinnityksen maaperään. Asennuksessa voidaan hyödyntää metallitikkua, joka helpottaa terän painamista maahan.

Moderni ClickUp!-lintulauta on suunniteltu niin lintujen ruokintaan kuin puutarhan katseenvangitsijaksi. Läpinäkyvästä akryylilasista (PMMA) tehty katettu ruokinta-automaatti on helppo puhdistaa. Se kestää UV-säteilyä, kuumuutta ja pakkasta, joten linnut voivat ruokailla puutarhassa ympäri vuoden.

ClickUp!-soihtu luo puutarhaan tunnelmaa lämpimällä hehkullaan. Öljysoihtuun mahtuu 350 ml tavallista lamppuöljyä, jolla se palaa vähintään kuusi tuntia. Tyylikäs muotoilu suojaa liekkiä tuulelta ja sateelta. Soihtu vastaa kaikilta osin koristekäyttöön tarkoitetuille öljylampuille asetettuja turvallisuusvaatimuksia, ja sen liekki voidaan tukahduttaa turvallisesti mukana tulevalla lusikalla.

Yrtit, kukat ja kasvit voidaan nostaa uudelle tasolle helposti ClickUp!-kulhon avulla. Akryylilasista valmistetun (PMMA) kulhon halkaisija on 25 cm, joten se sopii erinomaisesti keskikokoisille kasveille ja istutuksille. Korkeus suojaa kasveja myös etanoilta ja muilta tuholaisilta.

ClickUp!-hyönteishotellista eivät hyödy pelkästään hyönteiset, sillä hotellin asukkaat auttavat myös puutarhan kasvien pölyttämisessä ja toimivat luonnonmukaisina tuhoeläinten torjujina. Huoneet ja kammiot on suunniteltu erityisesti mehiläisille, perhosille ja leppäkertuille. Hyönteishotelli kannattaa kiinnittää paikoilleen keväällä, jotta mahdollisimman moni pörriäinen hyötyisi siitä.

Sademäärän mittaamisen tarkoitettu ClickUp!-sademittari on valmistettu läpinäkyvästä ja kestävästä PMMA-muovista. Sademittari kestää myös pakkasta ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Sademittarin avulla pystyy helposti arvioimaan, kuinka paljon vettä puutarha vielä tarvitsee. Sademittarissa on selkeä, helposti luettava asteikko 0-100 l/m².

Oy Husqvarna Ab / GARDENA, gardena.com

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. GARDENA on osa Husqvarna Groupia.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gardena Gardena ClickUp! hyönteishotelli lintulauta puutarhajärjestelmä sademittari soihtu