MAINOS

Uusi robottiruohonleikkuri jalkapallokentän kokoiselle pinta-alalle

Piha

Keväällä 2016 markkinoille tulee kaikkien aikojen edistynein robottiruohonleikkuri – Husqvarna Automower® 450X. Koneen leikkuukapasiteetti on jopa 5000 neliömetriä, mikä vastaa jalkapallokentän kokoa. Keskisuurille pihoille sopivat Husqvarnan uudet mallit Automower® 310 ja Automower® 315.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Automower® 450X -mallissa on monia älykkäitä ja innovatiivisia toimintoja. Robottiruohonleikkurieikkuri on varustettu ultraäänellä, jonka ansiosta se hidastaa vauhtia lähestyessään estettä. Lisäksi siinä on Automower® Connect -sovellus, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin omasta älypuhelimesta missä päin maailmaa tahansa. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playsta.

Husqvarna Automower® 310 ja 315 -mallien leikkuukapasiteetit ovat 1000 ja 1500 neliömetriä, ja ne pystyvät liikkumaan alueilla, joiden kaltevuus on 40 prosenttia. Automower® 450X selviää rinnemaastossa, jonka kaltevuus voi olla jopa 45 prosenttia. Hiljaisten leikkureiden melutaso on alle 60 dB(A). Ne työskentelevät naapureita häiritsemättä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Automower® 315 ja 450X -malleissa on sääajastin, joka maksimoi leikkuuajan parhaimpana kasvukautena. Kun leikkuuaika sopeutetaan sen mukaan, kuinka paljon ruoho kasvaa, sekä leikkuri että ruohomatto kuluvat vähemmän. Kaikki kolme robottiruohonleikkuria ovat luotettavia apureita, joiden mattoveitsimäiset terät leikkaavat ruohon eri kulmista, minkä ansiosta nurmikko kasvaa vahvaksi. Näin myöskään sammal ei pääse kasvamaan.

Husqvarna toi ensimmäisen robottiruohonleikkurinsa markkinoille 21 vuotta sitten, ja siitä asti se on ollut markkinoiden kärjessä. Uuden 450X-mallin myötä robottiruohonleikkurit nousevat kokonaan uudelle tasolle, mikä vahvistaa Husqvarnan asemaa maailman markkinajohtajana.

Minkä värisen Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkurin haluat? Pikakiinnityksellä varustettu värikuori on helppo ottaa pois ja laittaa paikoilleen. Saatavana on kolme eri väriä: harmaa (vakio), valkoinen tai oranssi (lisävarusteina).

Minkä värisen Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkurin haluat? Pikakiinnityksellä varustettu värikuori on helppo ottaa pois ja laittaa paikoilleen. Saatavana on kolme eri väriä: harmaa (vakio), valkoinen tai oranssi (lisävarusteina).

Hinnat alkaen:

  • Husqvarna Automower® 450X 3999 euroa
  • Husqvarna Automower® 310 1690 euroa
  • Husqvarna Automower® 315 1995 euroa

Lisätietoja:

Oy Husqvarna Ab

www.husqvarna.com/fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.