Uusi robottiruohonleikkuri suurille nurmialueille

Piha

Husqvarnan uusi Automower® 440 on kestävä ja erittäin luotettava robottiruohonleikkuri yli 4 000 neliön nurmikoille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Husqvarna on ollut maailman johtava robottiruohonleikkureiden valmistaja viimeiset 20 vuotta edustaen huipputason teknologiaa ja toimintavarmuutta.

Husqvarna tuo nyt markkinoille uuden, suurille nurmikoille tarkoitetun Husqvarna Automower® 440 -mallin, joka kulkee kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteissä suorituskyvystä tinkimättä. Leikkuri pystyy myös navigoimaan haastavassa maastossa ja monimuotoisessa puutarhassa, jossa on esimerkiksi kapeita käytäviä.

Husqvarna Automower® 440 on erittäin hiljainen. Sisäänrakennetun hiiliharjattoman moottorin ansiosta leikkurin melutaso on vain 56 desibeliä. Robottileikkuri voi siis huoletta olla toiminnassa ympäri vuorokauden ketään häiritsemättä.

Sääajastimen avulla robottileikkuri mukauttaa ruohon leikkaamisen nurmikon kasvuvauhdin mukaan. Kun ruoho kasvaa voimakkaasti, leikkuri leikkaa enemmän ja vastaavasti kuivana tai kylmänä jaksona, se antaa nurmikon levätä. Husqvarna Automower® 440 voidaan myös varustaa Automower Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin ja seuraamisen omasta älypuhelimesta missä tahansa.

Hinta 3 190 euroa (ilman asennussarjaa).

Lisätietoja:

Husqvarna

www.husqvarna.com/fi-fi

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Automower Husqvarna Nurmikko nurmikon hoito nurmikon leikkaaminen nurmikon leikkaus nurmikon leikkuu robottiruohonleikkuri ruohonleikkaus ruohonleikkuri ruohonleikkurit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: